Prins Henrik fylder 80 år – TV 2 viser to unikke portrætter

27-05-2014
Af: TV 2 Kommunikation

Rejsen fører os gennem prinsgemalens liv via Danmark til Vietnam og Caïx.

Prins Henrik fylder 80 år onsdag 11. juni, og TV 2 sender i den anledning to nye portrætprogrammer. (Fotos: Jacob Jørgensen Film / TV 2)

Onsdag 11. juni fylder Prins Henrik 80 år, og det markerer TV 2 med to helt nye og nære portrætprogrammer om prinsgemalen. Programmerne ’Prins Henrik 80 år – når skæbnen forpligter’ vises henholdsvis onsdag 4. juni og onsdag 11. juni begge dage kl. 20.

- Det er første gang, vi på tv kommer så tæt på Prins Henrik, og det er ægte og ærlige programmer, der viser helt nye sider af ham, siger Ulla Pors Nielsen, TV 2s event- og udviklingschef.

Prins Henrik i Vietnam.

Prinsgemalens udfordringer og oplevelser
Sammen med prinsgemalen rejser vi til de steder og hører om de begivenheder, der har formet hans liv: Hvordan det var at vokse op i Vietnam, hvordan han mødte sin hustru, og de udfordringer og oplevelser, muligheder og tab, som fulgte med at blive gift med den kommende danske regent.

Prins Henriks nærmeste familie, venner og bekendte fortæller om ham som far, ægtemand og skolekammerat og om den personlighed, der både har vakt undren og til tider forargelse hos danskerne. Men som også er blevet anerkendt for sit store arbejde inden for dansk erhvervsliv, sit organisatoriske arbejde, vinproduktion, kunst og digtning.

I programmerne medvirker blandt andre Dronning Margrethe, Kronprins Frederik, Prins Joachim samt de fire børnebørn Prins Christian, Prinsesse Isabella, Prins Nikolaj og Prins Felix.

De to portrætprogrammer er produceret af JJFilm for TV 2.

 

 

 

Læs flere nyheder

Seneste nyt

02. december 2020

Julen er et hit – på tv og streaming

Link til Julen er et hit – på tv og streaming
02. december 2020

TV 2 PLAY har rundet 700.000 abonnementer

Link til TV 2 PLAY har rundet 700.000 abonnementer
Niels Hausgaard blev hædret med 'STORM-Prisen' ved 'Året der gak' 2020.
02. december 2020

Niels Hausgaard vinder æresprisen 'STORM-Prisen' ved 'Året der gak 2020'

Link til Niels Hausgaard vinder æresprisen 'STORM-Prisen' ved 'Året der gak 2020'

Billede {0} af {1}