Nomineringer til 22 TV 2-værter

14-04-2014
Af: TV 2 Kommunikation

TV 2 har næsten dobbelt så mange værtsnomineringer som andre kanaler tilsammen før Billed-Bladets uddeling af TV-Guld-priser

I kategorien ’årets kvindelige underholdningsvært’ er Michéle Bellaiche fra ”Go’ aften Danmark” nomineret. (Foto: Henrik Ohsten / TV 2)

Billed-Bladet har offentliggjort de nominerede tv-værter, inden bladet 2. maj uddeler sine årlige TV-Guld-priser på Hotel d’Angleterre i København. Hele 22 værter fra TV 2s kanaler er nomineret, og det er næsten dobbelt så mange som de øvrige kanaler tilsammen. DR har 12 nominerede tv-personer, mens TV3 har én nominering.

Det er 25. gang, Billed-Bladets TV-Guld uddeles. Jubilæet markeres blandt andet ved at inkludere fire nye priser, idet der i år også skal findes både den bedste mandlige og kvindelige nyheds- og sportsvært. Dermed uddeles der i alt otte priser ved gallafesten foruden den store pris på 100.000 kroner, som gives til årets bedste tv-dokumentarprogram. De nominerede i dokumentar-kategorien er endnu ikke offentliggjort.

Billed-Bladets TV-Guld-priser (dog undtaget dokumentarprisen) adskiller sig fra f.eks. prisuddelingen på TvFestival ved, at det alene er bladets læsere, der afgør vinderne.

Cecilie Beck er blandt de fire kvindelige nyhedsværter fra TV 2, der er nomineret. (Foto: Miklos Szabo / TV 2)

Nye ansigter og gengangere
Blandt de nominerede finder man igen TV 2s Mikkel Beha Erichsen, der de seneste tre år har vundet prisen som ’årets mandlige underholdningsvært’. I denne kategori er også TV 2 CHARLIEs Michael Meyerheim, TV 2s Peter Ingemann samt DR1s Mads Steffensen og DR3s Thomas Skov Gaardsvig nomineret.

I kategorien ’årets kvindelige underholdningsvært’ er TV 2-værterne Cecilie Frøkjær og Michéle Bellaiche – begge fra ”Go’ aften Danmark” – nomineret sammen med DR1-værterne Eva Harlou, Louise Wolff og Puk Elgård.

Nyheds- og sportsværter
Hos de kvindelige nyhedsværter er fire af de fem nominerede fra TV 2s kanaler, nemlig Cecilie Beck, Divya Das og Natasja Crone fra TV 2 og Janni Pedersen fra TV 2 NEWS samt Tine Gøtzsche fra DR1.

Blandt de mandlige nyhedsværter er Mikael Kamber, TV 2, og Jens Gaardbo, TV 2 NEWS nomineret, og det samme er Johannes Langkilde, der var vært på TV 2s kanaler indtil sommeren 2013. Langkilde er ikke længere vært, men er nu korrespondent for DR. Nomineret er også DR1-værterne Klaus Bundgård Povlsen og Kåre Quist.

I kategorien ’årets kvindelige sportsvært’ er fire af de fem nominerede fra TV 2 Sporten, nemlig Camilla Nørgaard, Heidi Frederikke Sigdal, Nadia Filt og Stine Bjerre Jørgensen. Fra DR er nomineret den tidligere TV 2-sportsvært Ulla Essendrop.

De fem, som er nomineret i kampen om at blive ’årets mandlige sportsvært’, er TV 2-værterne Dennis Ritter, Morten Ankerdal og Thomas Kristensen samt TV3-vært Jes Dorph-Petersen og Peter Møller, DR.

Morten Ankerdal er blandt de fem, der er med i kampen om at blive ’årets mandlige sportsvært’. (Foto: Per Arnesen / TV 2)

’Årets stjerneskud’
Billed-Bladet giver også en pris til årets største, nye talent på værtshimmelen – ’årets stjerneskud’ – og her er fire af de fem nominerede fra TV 2s kanaler.

Det drejer sig om Lene Beier fra TV 2 FRIs program ”Frihuset”, Sarah Grünewald fra TV 2s ”Vild med dans”, Steen Langeberg fra ”Go’ appetit” / ”Go’ aften Danmark” på TV 2 og Sophie Fjellvang-Sølling, der havde sin første værtsopgave på TV 2-programserien ”Skiskolen”. Fra DR1 er Christian Bitz nomineret.

TV 2-programmer nomineret
Fem programmer konkurrerer om titlen som ’årets tv-program’, og her har DR1 tre programmer blandt de fem nominerede, nemlig ”Bonderøven”, ”Borgen” og ”Puk og Herman går i land”. De to nominerede programmer fra TV 2 er dramaserien ”Rita” og underholdningsshowet ”Vild med dans”.

Når det gælder TV Guld-prisen for 'bedste dokumentar', er et TV 2-program også blandt de nominerede, nemlig dokumentaren "Knæk Cancer: For ung til kræft" om unge danskere, der er ramt af kræftsygdom.

Programmet blev sendt i Knæk Cancer-ugen 2013. Programmet er produceret af Koncern TV- og Filmproduktion for TV 2.

 

 

 

Læs flere nyheder

Seneste nyt

26. januar 2021

Casper og Frank åbner døren til 'Klovn' 8

Link til Casper og Frank åbner døren til 'Klovn' 8
21. januar 2021

Aldrig før har danskerne brugt så meget tid på at følge en præsidentindsættelse

Link til Aldrig før har danskerne brugt så meget tid på at følge en præsidentindsættelse
19. januar 2021

Otte ud af ti publikumspriser gik til TV 2

Link til Otte ud af ti publikumspriser gik til TV 2

Billede {0} af {1}