Claes Bang forlader ”Vild med dans”

Efter to fredage på Danmarks mest populære dansegulv er presset blevet for stort for Claes Kasper Bang. Skuespilleren trækker sig med øjeblikkelig virkning fra TV 2s store underholdningsprogram.

Claes Kasper Bang og hans dansepartner, Katrine Bonde, i deres cha-cha-cha i "Vild med dans" fredag 13. september. (Foto: Henrik Ohsten / TV 2)

- Jeg er ked af det for Katrines skyld, og til alle de seere, der har stemt på os, siger jeg tak og undskyld. Det har fra start været med stor nervøsitet, at jeg valgte at deltage i ”Vild med dans”. Jeg havde håbet, at jeg ved at tage denne udfordring på mig kunne møde min dansefobi og komme igennem den. Men det er gået lige omvendt. Min angst og nervøsitet er vokset, og i kombination med at jeg i den kommende tid skal arbejde en del i Berlin og får et meget stramt program, føler jeg ikke, at jeg kan give ”Vild med dans” den opmærksomhed, det fortjener. Jeg er fortsat stor fan af programmet og ikke mindst alle de fantastiske mennesker, som er med til at skabe det, siger Claes Kasper Bang.

Skuespilleren nåede at danse en cha-cha-cha med dansepartneren Katrine Bonde, og i fredags var han på gulvet i en holddans. Claes Kasper Bang traf beslutningen om at trække sig fra ”Vild med dans” i weekenden.

Katrine Bonde og Claes Kasper Bang nåede en cha-cha-cha og en holddans i "Vild med dans". (Foto: Isak Hoffmeyer / TV 2)

TV 2-chef beklager
Hos TV 2 kan underhold-ningschef Gitte Madsen kun beklage Claes Kasper Bangs beslutning:

- Vi kommer alle sammen til at savne Claes og Katrine på holdet. Men når Claes har haft så mange personlige problemer med at være i programmet, kan vi naturligvis kun respektere hans beslutning om at trække sig nu. Det er heldigvis min klare fornemmelse, at han har følt sig godt behandlet og støttet i produktionen fra start til slut. For sådan skal det naturligvis være for alle, der er med på holdet, siger Gitte Madsen og fortsætter:

- ”Vild med dans” er en kæmpe udfordring og kræver så meget af deltagerne. Det er ikke kun for sjov, at vi kalder ny-danserne for Danmarks modigste dansere. I Katrine Bonde har Claes haft en af vores absolut stærkeste dansere ved sin side, og vi vil glæde os til at se hende i ”Vild med dans” næste år, siger TV 2s underholdningschef.

På fredag stemmes der atter et par ud af ”Vild med dans”, men i uge 43, hvor ”Vild med dans” er en del af Knæk Cancer-ugen på TV 2, stemmes der ikke noget par ud. SMS-stemmer og dommernes points i uge 43 tæller med, når der skal findes en afgørelse i uge 44.

 

 

 

Læs flere nyheder

Seneste nyt

30. juli 2020

Bent Fabricius-Bjerre – et liv omkring et flygel

Link til Bent Fabricius-Bjerre – et liv omkring et flygel
29. juli 2020

'Bent Fabricius-Bjerre - Det sidste ord' på TV 2

Link til 'Bent Fabricius-Bjerre - Det sidste ord' på TV 2
28. juli 2020

TV 2 viser den samlede dokumentar 'Plejehjemmene bag facaden'

Link til TV 2 viser den samlede dokumentar 'Plejehjemmene bag facaden'

Billede {0} af {1}