Danskerne er vilde med dans

Fredagens sæsonpremiere på "Vild med dans" blev set af 1.022.000 danskere i snit – og 1,2 millioner, da flest så med.

Skuespiller Louise Mieritz og Silas Holst scorede premiereaftenens højeste karakterer med deres cha-cha-cha. (Fotos: Henrik Ohsten / TV 2)


"Vild med dans" er fortsat en meget populær efterårstradition hos danskerne, selv om konkurrencen om seerne i år er yderligere skærpet.

Det står klart efter fredagens sæsonpremiere på "Vild med dans", som blev set af 1.022.000 danskere. 1,2 millioner danskere så med på TV 2, da flest fulgte "Vild med dans".

Håndboldspiller Louise Svalastog Spellerberg og Mads Vad i engelsk vals i ”Vild med dans”-premieren på TV 2.


Samtidig var vurderingen af "Vild med dans" god – nemlig 3,9 på en skala fra 1 til 5 – til et show, som for første gang kunne opleves i HD-kvalitet.

- Vi er rigtigt stolte over, at danskerne igen er enige med os i, at "Vild med dans" er den bedste dip til en festlig fredag aften. Hemmeligheden bag "Vild med dans" er ikke særligt godt gemt: Det handler om ægthed, engagement, følelser og om at give sig 100 procent. Og det er i grunden smukt, at det er det, seerne belønner i et tv-billede fuldt af så meget andet, siger TV 2s underholdningschef, Gitte Madsen.

Tv-vært Joakim Ingversen og Claudia Rex i fredagens cha-cha-cha på TV 2.


- Med "Vild med dans’" stærke afsæt - smukt sekunderet af et superstærkt "Live fra Bremen" og en pivskarp "Den blinde vinkel" - er TV 2s fredagsunderholdning præcis, hvor vi gerne vil være. På toppen. Og jeg ved, at alle aktører på tværs af programmerne allerede nu ligger vandret for at skabe en endnu stærkere aften på fredag. Fuld af energi og klappet ud af starthullerne af seerne. Det er fantastisk! Og det er vi meget taknemmelige for, siger Gitte Madsen.

DR1-programmet "Husk lige tandbørsten", der blev sendt samtidig med "Vild med dans", blev set af 724.000 seere blandt alle danskere. Vurderingen af "Husk lige tandbørsten" var 3,7.

 

 

 

 

 

Læs flere nyheder

Seneste nyt

30. juli 2020

Bent Fabricius-Bjerre – et liv omkring et flygel

Link til Bent Fabricius-Bjerre – et liv omkring et flygel
29. juli 2020

'Bent Fabricius-Bjerre - Det sidste ord' på TV 2

Link til 'Bent Fabricius-Bjerre - Det sidste ord' på TV 2
28. juli 2020

TV 2 viser den samlede dokumentar 'Plejehjemmene bag facaden'

Link til TV 2 viser den samlede dokumentar 'Plejehjemmene bag facaden'

Billede {0} af {1}