Hele historien om Peter Belli

14. december 2011;
Af: TV 2 Kommunikation

Historien om Peter Belli er historien om en mand, der kan synge hvad som helst, men hans liv har været turbulent. Med en hård og ukærlig barndom i bagagen, lykkes det ham at få den familie, han ikke turde drømme om. Men han må kæmpe for familien, og han oplever sit livs nedtur, da han køber hus, og økonomien ikke kan holde. Få "Hele historien" om dansk rocks grand old man tirsdag 20. december kl. 21.10 på TV 2.


Peter Belli er kendt som sangeren, skuespilleren og gøgleren, der har underholdt danskerne i mere end 50 år, og som i dag har opnået en kultstatus som rocksanger. I en ung alder blev han et idol og strøg til tops med sin pigtrådsmusik, og siden har han haft succes på scenen, hvad enten han har sunget rock eller dansktop. Men hans privatliv har været turbulent.
 
Smidt ud hjemmefra
Som barn var der ingen, der klappede af Peter Belli. Han blev mobbet i skolen og fik mange tæsk af sin alkoholiske stedfar. Og da han som ung fandt sin mor i seng med sin bedste ven, blev han smidt ud hjemmefra.
 
Succes i kærlighedslivet
Det er på scenen, at Peter for første gang oplevede succes, og sammen med bandet "Rivalerne" blev han tidens største pigtrådsidol. Også i kærlighedslivet fik han succes, da han mødte gøglerdatteren June.
 
Sammen med June får Peter Belli den familie, han ikke turde drømme om, men også her har der været svære tider. Han gik altid på værtshus i stedet for at være hjemme hos sin kone og tre små børn, og da han erkender sin fejl, køber han drømmehuset som et plaster på såret. Men det ender med at kaste Belli ud i sit livs nedtur, da økonomien ikke kan holde.
 
Syg af stress
Det ender med at kampen for familien og drømmehuset gør Peter så syg af stress, at han ikke ser anden udvej end at forsøge at tage sit eget liv.
 
"Hele historien" er TV 2s nyskabende portrætserie om nogle af Danmarks helt store personligheder, hvor hovedpersonerne og deres nærmeste lukker op og fortæller den dramatiske og rørende historie. I tidligere afsnit har Ole Henriksen, Suzanne Bjerrehuus, Renée Toft Simonsen og Anders Fogh Rasmussen fortalt deres historie.

Få "Peter Belli – hele historien" tirsdag 20. december kl. 21.10.

Læs flere nyheder

Billede {0} af {1}