TV 2 styrker TV 2 FILM

Danmarks største filmkanal forbedrer sine tilbud til danskerne.

Kanalchef Maiken Wexø, TV 2 Networks. (Foto: Lars H)


Efter et halvt år, hvor TV 2 FILM har lavet forsøg med temaer og særlige events i programfladen, er Danmarks mest sete filmkanel klar med de første nye tiltag for at styrke kanalen. Det sker bl.a. med en dansk film hver aften i hele julemåneden og ”Vinterbio” med stærke filmtitler hver aften i januar.

Blandt de første initiativer, som seerne møder, er TV 2 FILMs julekalender med danske film hver aften klokken 20.30 i hele december – lige efter familiejulekalenderen på TV 2. Blandt titlerne er ”Drømmen”, ”Italiensk for begyndere”, ”Blå mænd”, ”Mifunes sidste sang”, en række ”Far til fire”-film samt tv-premiere på den skæve komedie ”Camping” med bl.a. Mia Lyhne og Kirsten Lehfeldt.

Fra januar byder kanalen på ”Vinterbio” med stærke biografhits hver aften omkring klokken 22.00. I februar er der desuden fokus på Oscar-film og på Oscar-uddelingen i Los Angeles, og flere spændende events og initiativer er planlagt til de efterfølgende uger og måneder.

- TV 2 FILM har et stort og engageret publikum, som er rigtigt glade for kanalens varierede filmudbud på over 500 forskellige titler hvert år. Sammen med en pris på otte-ni kroner om måneden og masser af film i HD har det gjort TV 2 FILM til den mest sete filmkanal herhjemme, og vi ønsker, at kanalen stadig skal stå stærkt. Vi har i løbet af 2011 haft stor succes med vores temauger, og det står klart for os, at det er en af de veje, kanalen skal udvikles, siger kanalchef Maiken Wexø, TV 2 Networks, der er selskabet bag TV 2 Zulu, TV 2 Charlie og TV 2 FILM.

Eventen ”Animation i påsken” i foråret 2011 gav næsten 50 procent højere seerandel end normalt. Visningen af danske familie-actionfilm i efterårsferien øgede også seertilslutningen til kanalen, og lige nu har TV 2 FILM thriller-uge, som er blevet godt modtaget.

- I vores fremtidige udvikling af kanalen vil vi arbejde med tre fokusområder: Større værdi for flere seere, større synlighed og en besjæling af kanalen. Filmkanaler kan fremstå som tomme jukebokse, der bare spytter film ud, men nu vil vi give TV 2 FILM mere liv og aktualitet, så seerne kan mærke, at vi vil dem noget godt med vores film. Det er vigtigt for os at give kanalen større værdi for vores seere i deres dagligdag. Vi vil således være til stede med gode tilbud i dagfladen i ferierne, så ungerne kan få gavn af kanalen, ligesom vi ønsker at introducere faste genreslots som f.eks. ”100 film du skal se, før du dør” på en fast ugedag og ”Babybio” om formiddagen med romantiske film til mødre på barsel, siger Maiken Wexø.

Tv-distributøren YouSee har valgt fra nytår at fjerne TV 2 FILM fra sine programpakker, men det bremser ikke udviklingen af Danmarks mest sete filmkanal:

- Filmkanalen er en elsket del af TV 2-familien, og vi er glade for, at vi efter nytår fortsat kan tilbyde et styrket TV 2 FILM til kunderne hos alle øvrige tv-distributører. De vil opleve, at vi fortsætter den udvikling, som blev sat i gang tidligere på året, og som understreger kanalens stærke position på markedet, siger Maiken Wexø. 

 

Læs flere nyheder

Seneste nyt

30. juli 2020

Bent Fabricius-Bjerre – et liv omkring et flygel

Link til Bent Fabricius-Bjerre – et liv omkring et flygel
29. juli 2020

'Bent Fabricius-Bjerre - Det sidste ord' på TV 2

Link til 'Bent Fabricius-Bjerre - Det sidste ord' på TV 2
28. juli 2020

TV 2 viser den samlede dokumentar 'Plejehjemmene bag facaden'

Link til TV 2 viser den samlede dokumentar 'Plejehjemmene bag facaden'

Billede {0} af {1}