TV 2 giver danskerne adgang til stemmesedlen på mobilen

TV 2 dækker valget på mobilen, hvor brugerne bl.a. kan se deres personlige stemmeseddel, læse mere om kandidaterne og få konstante nyhedsopdateringer.

Gregers Wedell-Wedellsborg, direktør for TV 2s digitale indhold. (Miklos Szabo/TV 2]


I forbindelse med dækningen af Folketingsvalget 2011 har TV 2 skruet op for de nye medier, bl.a. med en særlig valgsektion, der er en del af TV 2|NYHEDERNEs smartphone-applikation og med gratis adgang til TV 2 NEWS-applikationen under hele valgkampen.

- Det mobile gennembrud betyder, at danskerne kan følge valgkampen tættere end nogensinde før. Ideen bag vores mobile valg-satsning er at bringe valget helt ud i hænderne på folk, siger Gregers Wedell-Wedellsborg, direktør for TV 2s digitale indhold.

Via applikationen kan brugerne følge TV 2s intensive valgdækning med hyppigt opdaterede nyheder og meningsmålinger. Som noget helt nyt giver TV 2 adgang til brugernes personlige stemmeseddel og lokale kandidater.

- Man vil kunne følge med i, hvilken politik kandidaterne på stemmesedlen har tænkt sig at føre - helt frem til det øjeblik, man går ind i stemmeboksen, siger Gregers Wedell-Wedellsborg.

Over 200.000 danskere har allerede downloadet TV 2|NYHEDERNEs app.TV 2 tilbyder desuden gratis adgang til TV 2 NEWS-applikationen under hele valgkampen.

Valget er også stort på nettet
TV 2 har også oprustet på nettet, hvor valget.tv2.dk er omdrejningspunktet for valgdækningen. Her er der ligesom på mobilen også adgang til stemmesedler, kandidater, nyheder fra TV 2 og NEWS og hyppige meningsmålinger fra Megafon. Brugerne på tv2.dk har også mulighed for at teste egne holdninger og se, hvilken kandidat der matcher bedst.

Spørgsmål og kommentarer via Facebook
På selve valgaftenen har brugerne også mulighed for at følge med via valget.tv2.dk, og på TV 2| NYHEDERNEs Facebook-side kan de stille spørgsmål og kommentere udviklingen. Brugernes kommentarer og spørgsmål bliver brugt i valgdækningen på tv.

I forbindelse med valget har TV 2 indgået et samarbejde med altinget.dk, der bl.a. leverer detaljeret info om partierne og kandidaterne til TV 2s platforme.

Læs mere om TV 2s valgdækning på omtv2.tv2.dk og nyhederne.tv2.dk.

-----

Læs alle nyhederne om valget på TV 2

----------

Læs alle nyhederne om TV 2s valgdækning her.

 

Læs flere nyheder

Seneste nyt

30. juli 2020

Bent Fabricius-Bjerre – et liv omkring et flygel

Link til Bent Fabricius-Bjerre – et liv omkring et flygel
29. juli 2020

'Bent Fabricius-Bjerre - Det sidste ord' på TV 2

Link til 'Bent Fabricius-Bjerre - Det sidste ord' på TV 2
28. juli 2020

TV 2 viser den samlede dokumentar 'Plejehjemmene bag facaden'

Link til TV 2 viser den samlede dokumentar 'Plejehjemmene bag facaden'

Billede {0} af {1}