”Bingo Banko” er klar på TV 2 - og hele Danmark spiller med!

09. marts 2011;
Af: TV 2 Kommunikation

Lørdag 19. marts er TV 2 klar til at byde velkommen til en ny sæson af ”Bingo Banko” med to nye værter ved roret.

Når TV 2 inviterer danskerne indenfor til en ny forrygende ”Bingo Banko”-sæson, bliver det med to nye værter ved roret. Det er den 23-årige Joakim Ingversen og stand-up komikeren Anders Stjernholm. (Foto: Henrik Ohsten / TV 2)

I 2016 og 2017 sender TV 2 ’Fuld plade’ – læs mere her.

Danmarks vildeste bingoshow er i den grad i forårshumør, når "Bingo Banko" vender tilbage på TV 2. Masser af nye gimmicks og det hidtil største overflødighedshorn af gaver står klar i kulissen, og det gør to helt nye ”Bingo Banko”-værter også.

Når TV 2 lørdag 19.marts fra kl. 20.00 inviterer danskerne indenfor til en ny forrygende ”Bingo Banko”-sæson, bliver det med to nye værter ved roret. Det er den 23-årige Joakim Ingversen, som sammen med Jacob Wilson stod i spidsen for ”Nytårs Bingo Banko”, samt stand-up komikeren Anders Stjernholm, som vi blandt andet kender fra ”Comedy Fight Club”. De to glæder sig til deres nye roller og melder sig klar til masser af crazy gimmicks og uforudsigelige lege. 

TV 2s underholdningschef, Gitte Madsen, ser ligeledes frem til den nye sæson:

- Jeg er sikker på, at vi er mange, der savner vores hyggelørdag sammen med ”Bingo Banko” og vennerne. Nu åbner Danmarks største og sjoveste bingohal heldigvis igen og i ny og stærkere form end nogensinde, og med Anders og Joakim i front kan vi præsentere to helt nye profiler, der aldrig går af vejen for en syret udfordring i jagten på det næste tal. Præcis i ”Bingo Banko”s ånd. Vi glæder os over, at der hver uge printes flere millioner plader fra tv2.dk. Programmet er simpelthen mere end tv - det er blevet hele Danmarks nye familiesportsgren, og det er fantastisk.”

Fede biler, lækre møbler, nye køkkener og luksusrejser
Også på gavefronten er der nyheder at hente. ”Bingo Banko” er nemlig klar med de bedste præmier hidtil, hvor både fede biler, lækre møbler, nye køkkener og luksusrejser til bl.a. Kina og Afrika er i spil. Desuden kan man være heldig at vinde koncertbilletter, cykler, Lego, spaophold og - traditionen tro - selvfølgelig også et års forbrug af underbukser.   

Denne sæson lanceres desuden et nyt gratis online ”Bingo Banko”-spil, som betyder, at man ikke behøver at nøjes med at spille ”Bingo Banko” om lørdagen. Alle ugens øvrige dage vil der nemlig være åbent for ”Bingo Banko”-spil på bingobanko.tv2.dk fra kl. 20.00 -21.00

Spilleplader til ”Bingo Banko” printes gratis ud på bingobanko.tv2.dk, og her finder du også yderligere information om spillet.

Læs flere nyheder

Billede {0} af {1}