Gaveregn til hele Danmark

Hele Danmark har chancen for at vinde de mest fantastiske præmier, når TV 2 inviterer på helt ny dansk weekendunderholdning for hele familien. (Foto: Daniel Stjerne / TV 2)

Fra lørdag 3. december lover prognoserne gaveregn til hele landet, når TV 2 præsenterer det helt nye underholdningsformat 'Fuld plade'. Mikkel Kryger er værten, der sammen med de to science-folk Kasper Berthelsen og Søren Storm trækker bingotal med vilde videnskabelige eksperimenter.

Med masser af skum, røg, brag, overraskelser og tonsvis af fede præmier er Mikkel Kryger og hans science-team klar til at give din lørdag en vitaminindsprøjtning af leg og sjov. Tag hele familien under armen, grib mobilen, computeren eller din printede bingoplade og spil med, når vi sammen med dagens kendte gæst finder en bunke bingotal med inspirerende, vilde eksperimenter.

Hele Danmark har chancen for at vinde de mest fantastiske præmier, når TV 2 inviterer på helt ny dansk weekendunderholdning for hele familien. I jagten på seernes bingotal og en voldsom gaveregn viser vi seerne de vildeste, sjoveste og mest inspirerende eksperimenter fra videnskabens verden. Mikkel Kryger, der er vært, får hjælp af forsøgsdrengene Søren Storm og Kasper Berthelsen, når de måler, vejer, tester og leger sig frem til alle bingotallene i 'Fuld plade'.

Gaveregnen består af præmier for tusindvis af kroner til hele familien som fx cykler, rejser, legetøj, oplevelser, køkkengrej og meget andet. I hvert program er der også en kontant pengepræmie på 50.000 kroner til en af de heldige deltagere, der i løbet af udsendelsen får fuld plade.

Underholdning for hele familien
’Fuld plade’ har premiere på TV 2 lørdag 3. december som et nyt weekendunderholdningstilbud for hele familien, og TV 2-redaktør Dorte Borregaard håber, at programmet vil skærpe seernes nysgerrighed.

- I ’Fuld plade’ eksperimenterer og leger vi os frem til alle tallene. Vi glæder os til at invitere alle til at spille med i Danmarks største bingospil, hvor vi gerne vil pirre både nysgerrigheden og opfindsomheden, når vi trækker tal ud af sjove og fascinerende eksperimenter, siger Dorte Borregaard.

Mikkel Kryger og forsøgsteamet jagter de mange bingotal med sjove og fantasifulde eksperimenter fra videnskabens verden - direkte i studiet. Science-nørderne skyder med røg, laver snevejr, bygger med skum og laver eksplosioner - alt sammen for at finde frem til et tal mellem 1 og 90 til lige netop din bingoplade.

- Seerne kan glæde sig til at opleve videnskab på en helt ny og anderledes måde. Forestil dig den sjoveste fysik/kemi-time, du nogensinde har haft - værsgo', så har du 'Fuld plade', fortæller vært Mikkel Kryger og fortsætter:

- Jeg glæder mig også til selv at blive klogere og teste mig selv af i nogle af de skøre forsøg og eksperimenter, som vores forsøgsteam finder på.

Vilde med naturvidenskab
Forsøgsteamet består af Søren Storm og Kasper Berthelsen, der er uddannet i henholdsvis fysik og kemi ved RUC og i biologi på Københavns Universitet. Søren driver sin egen virksomhed, hvor han formidler naturvidenskab både på tv, radio og gennem foredrag. Kasper underviser i biologi, kemi og bioteknologi på Gribskov Gymnasium.

De er med egne ord mere end almindeligt pjattede med naturvidenskab og har et årelangt makkerskab bag sig, hvor de har udviklet forsøg, lavet videnskabsshows og formidlet forskellige former for naturvidenskab på nettet og i tv. De to entusiaster tøver ikke med at kaste både dem selv, Mikkel eller publikum ud i sjove forsøg og eksperimenter, mens de samtidig er garanter for, at faglighed og sikkerhed er i top.

Ud at køre med de skøre
Hver uge får 'Fuld plade' besøg af en kendt dansker, som skal lege forsøgsperson og lægge krop til sjove forsøg og eksperimenter. Mikkel, Søren og Kasper får bl.a. besøg af skuespiller Stephania Potalivo, børnevært Mikkel Lomborg, også kendt som Hr. Skæg, svømmer Jeanette Ottesen, sangerinde Lina Rafn, balletmester Nikolaj Hübbe samt komiker og tv-vært Nikolaj Stokholm.

Og der kommer med garanti fuld fart over feltet, når forsøgspersonerne gæster studiet. De skal nemlig alle ud og køre i den toptunede, specialdesignede sæbekassebil, hvor vi tester, hvor høj en fart den kan opnå, når den bliver drevet ved hjælp af fx CO2-slukkere, elastikker eller vind.

'Fuld plade' har premiere på TV 2 lørdag 3. december kl. 20.30.