Erfarne værter får nyt job på TV 2 NEWS

I den kommende tid tiltræder to nye værter på TV 2 NEWS: Karin Cruz Forsstrøm, der kommer fra ”Station 2”, og Allan Silberbrandt, der er vendt tilbage til Danmark efter otte år som TV 2s USA-korrespondent.

Karin Cruz Forsstrøm og Allan Silberbrandt er kommende værter på TV 2 NEWS. (Foto: Henrik Ohsten / TV 2)

 
TV 2 NEWS får i de kommende uger og måneder to nye og samtidig meget erfarne værter, når den 32-årige Karin Cruz Forsstrøm og den 60-årige Allan Silberbrandt tiltræder som nye værter på nyhedskanalen.
 
Karin Cruz Forsstrøm begynder på TV 2 NEWS til december efter fire år som vært og reporter på Danmarks mest sete journalistiske magasin, TV 2s kriminalmagasin ”Station 2”.
 
- Efter at have arbejdet med magasinformatet i syv sæsoner er det tid til at prøve noget nyt. Det har været nogle lærerige år på ”Station 2”, hvor jeg som reporter og vært har været med til at formidle interessante kriminalhistorier. Senest blev en af vores afsløringer nomineret som ”Årets nyhedshistorie” ved TvFestival, og det tager vi som et solidt skulderklap, siger Karin Cruz Forsstrøm og fortsætter:
 
- Men jeg har valgt at ryste posen og finde min indre nyhedshund frem igen, og jeg glæder mig til som morgenvært på TV 2 NEWS at følge den daglige nyhedsstrøm og være med til at levere nyheder til danskerne. Som vært på TV 2 NEWS ved man ikke, hvad man møder ind til, når dagen begynder. Alt kan ske, og det tiltaler mig meget. Jeg ser virkelig frem til at være en del af det nyhedshold i Danmark, der er først med alt.
 
Fra Washington til København
Allan Silberbrandt er netop vendt hjem til Danmark efter otte år som TV 2s korrespondent i Washington. Han var som redaktionschef med til at starte NYHEDERNE, han har været souschef i Nyhedsafdelingen, og i otte år var han chef for TV 2s aktualitetsafdeling.

Det var hér, han satte gang i programmer som ”Station 2”, ”Højlunds Forsamlingshus”, ”Gaardbos Gadespejl” og en række journalistiske debatprogrammer. Allan Silberbrandt var i flere sæsoner vært på TV 2s ugentlige magasinprogram ”Udsyn”.
 
- TV 2 NEWS er det perfekte sted at være, når man som jeg elsker nyheder. Ikke kun fordi man sidder midt i nyhedsstrømmen og kan være med til at give seerne et hurtigt indblik i dagens vigtigste begivenheder, men også fordi der er tid til at sætte nyhederne ind i en sammenhæng. Den kombination - hurtige nyheder og perspektiv - glæder jeg mig til at være med til at skabe. Og så er der en dynamik på NEWS, som jeg ikke er set magen til, siden jeg for mange år siden var med til at starte NYHEDERNE på TV 2, siger Allan Silberbrandt.
 
Fra NEWS-studiet til Christiansborg
De to nye værter på TV 2 NEWS afløser henholdsvis Katrine Hertz Mortensen, der er udpeget til ny vært på ”Go’ morgen Danmark”, og Kristian Ring-Hansen Holt, der efter næsten fire år som TV 2 NEWS-vært har fået opfyldt sit ønske om blive reporter på TV 2s politiske redaktion på Christiansborg.

 

Læs flere nyheder

Seneste nyt

Anna (Molly Egelind).
03. juli 2020

TV 2-sommeren står (også) i fiktionens tegn

Link til TV 2-sommeren står (også) i fiktionens tegn
André Babikian som Flemming Torp, Laura Drasbæk som Marianne Sommerdahl og Peter Mygind som Dan Sommerdahl.
03. juli 2020

'Sommerdahl' er tilbage i Helsingør

Link til 'Sommerdahl' er tilbage i Helsingør
03. juli 2020

YouSee-kunder kan nu vælge TV 2 PLAY i Bland Selv

Link til YouSee-kunder kan nu vælge TV 2 PLAY i Bland Selv

Billede {0} af {1}