Nyt værtspar i "Vild med dans"

Christiane Schaumburg-Müller og Claus Elming danner par, når TV 2 i september blænder op for en ny sæson af "Vild med dans".

Christiane Schaumburg-Müller indtager nu rollen som ny vært ved siden af Claus Elming. (Foto: TV 2).


Når TV 2 i september åbner sæsonens ”Vild med dans”, vil det ikke kun være deltagerne, som har takket ja til nye udfordringer. TV 2 er stolt over at præsentere Christiane Schaumburg-Müller, der indtager rollen som ny vært ved siden af Claus Elming. Christiane Schaumburg-Müller har tidligere prøvet kræfter med værtsrollen i TV 2 Zulus ”Kvæg-ræs” og er desuden kendt fra ”2900 Happiness” og satireshowet ”Live fra Bremen”, som hun vender retur til i foråret 2011.

Spændende udfordring…men også hjemmebane
- Jeg var ikke et øjeblik i tvivl, da jeg blev spurgt, om jeg ville være vært på ”Vild med dans”. Dans har været en vigtig del af mit liv og står mit hjerte meget nært. Det bliver en stor udfordring, og jeg glæder mig meget til at tage del i hele ”Vild med dans”-festen, siger en veloplagt Christiane Schaumburg-Müller om sin forestående rolle som værtinde på showet.

Også TV 2s underholdningschef, Gitte Madsen, ser frem til, at det nye værtspar går på gulvet i den kommende sæson.

- Christiane og Claus er et utroligt godt match. De er begge indbegrebet af professionalisme, timing og ægte, uspoleret glæde. At de så også deler entusiasmen for selve dansen, vil gøre årets show til en endnu mere festlig og fornøjelig forestilling. Vi er meget stolte af vores nye værts-duo - det kunne ikke være andre end de to. Det bliver fantastisk at se dem åbne ballet sammen.

Årets casting går over stok og sten, og alt tyder på et usædvanligt stærkt hold af ti kendte danskere akkompagneret af topprofessionelle dansere. De vil alle være klar til at gå på gulvet til september.

Det endelige hold samt de to værter præsenteres ved et kommende pressemøde.

 

Læs flere nyheder

Seneste nyt

30. juli 2020

Bent Fabricius-Bjerre – et liv omkring et flygel

Link til Bent Fabricius-Bjerre – et liv omkring et flygel
29. juli 2020

'Bent Fabricius-Bjerre - Det sidste ord' på TV 2

Link til 'Bent Fabricius-Bjerre - Det sidste ord' på TV 2
28. juli 2020

TV 2 viser den samlede dokumentar 'Plejehjemmene bag facaden'

Link til TV 2 viser den samlede dokumentar 'Plejehjemmene bag facaden'

Billede {0} af {1}