Dicte, Kristian og Allan danser på TV 2 til efteråret

Sangerinden Dicte, politiker Kristian Jensen og tidligere professionel fodboldspiller Allan Nielsen i ”Vild med dans”.


Danseskoene, drømmehofterne og det gode humør er fundet frem hos yderligere tre deltagere, når TV 2 om kort tid skyder en ny omgang ”Vild med dans” i gang.  For sangerinden Dicte bliver det noget nær en fantasidrøm, når hun inden længe skal iføre sig de store rober, de høje sko og den smukke makeup fredag aften på TV 2:

- Jeg elsker at danse, og man skal aldrig sige nej til at lære noget nyt eller til at have det sjovt. Det er jo alle små pigers drøm at træde ind i sådan en prinsesseverden, hvor man kan klæde sig ud og få lov at sætte sit præg på alle de fantastiske kjoler, man skal have på. Glæden ved at skulle dele sådan en oplevelse med nogle andre mennesker er også en af grundene til, at jeg har sagt ja til at deltage, siger Dicte.

Fra folketinget til dansegulvet
Venstres gruppeformand og MF, Kristian Jensen, er også blandt de ti modige dansere i årets ”Vild med dans”, og selv om han er spændt på, hvordan folk vil reagere på, at han er med, var det et tilbud, han ikke kunne sige nej til:

- Jeg har altid været glad for at danse. Dans er lig med livsglæde, og det har man også tydeligt kunnet mærke på fjernsynsskærmen i de tidligere sæsoner. Det vil jeg gerne bidrage til. Men det bliver en stor udfordring, for min dansestil ligger nok et sted mellem Mick Jaggers og Thomas Evers Poulsens, siger Kristian Jensen.

Kender "Vild med dans"miljøet
Fodboldagent og tidligere professionel fodboldspiller Allan Nielsen er ikke ubekendt med det glamourøse ”Vild med dans”-studie. I sidste sæson var han ofte at finde blandt publikum, og hans kæreste, Tina Lund, var deltager i ”Vild med dans” 2008, hvor hun indtog en flot andenplads. Allan Nielsen regner da også med, at han kan få nogle gode tips til dansetræningen fra sin kæreste:

- Jeg forsøger på alle mulige måder at indhente så mange oplysninger som muligt om dans, for det er en verden, der ligger langt væk fra noget, jeg kan. Jeg har forsøgt mig med nogle få dansetrin sammen med min dejlige kæreste, men det er ikke noget, jeg for alvor har forsøgt at lære. Det vil jeg nu, og det, at det er en konkurrence, gør, at jeg vil fokusere 100 procent på at lære det korrekt. Jeg er jo et konkurrencemenneske, siger Allan Nielsen.

 

Læs flere nyheder

Seneste nyt

30. juli 2020

Bent Fabricius-Bjerre – et liv omkring et flygel

Link til Bent Fabricius-Bjerre – et liv omkring et flygel
29. juli 2020

'Bent Fabricius-Bjerre - Det sidste ord' på TV 2

Link til 'Bent Fabricius-Bjerre - Det sidste ord' på TV 2
28. juli 2020

TV 2 viser den samlede dokumentar 'Plejehjemmene bag facaden'

Link til TV 2 viser den samlede dokumentar 'Plejehjemmene bag facaden'

Billede {0} af {1}