TV 2s største stjerne gennem 20 år

Afstemning blandt Ekstra Bladets læsere kårer Jes Dorph-Petersen til TV 2s suverænt største stjernei kanalens levetid.

Jes Dorph-Petersen.

Jes Dorph-Petersen er den suverænt største stjerne, TV 2 har haft på skærmen i statio-nens 20-årige levetid, hvis det stårtil Ekstra Bladets læsere.

I en afstemning blandt læserne fik Jes Dorph-Petersen 54 procent af stemmerne, og der var dermed langt ned til andre populære TV 2-personligheder fra de seneste 20 år: Cecilie Frøkjær (18 procent), Michael Meyerheim (10 procent), Ulla Terkelsen (syv procent) og Bubber (fire procent).

Jes Dorph-Petersen siger til Ekstra Bladet, at han er både pavestolt og beæret over over kåringen, og han mener, at
"TV 2 og jeg passer pissegodt til hinanden".

- Siden 1989 har vi haft et godt fagligt ægteskab, og jeg føler mig utrolig privilegeret. Jeg har været med til at forme statio-nen og er den, som har lavet flest nyhedsindslag - kun overgået af Henrik Skovgaard. Gennem de mange år har jeg formået at bevare min entusias-me, og dét tror jeg, smitter af på seerne, siger Jes Dorph-Petersen og fortsætter:

- Jeg bliver ved, så længe der stadig er ild i mig. 

Læs flere nyheder

Seneste nyt

Anna (Molly Egelind).
03. juli 2020

TV 2-sommeren står (også) i fiktionens tegn

Link til TV 2-sommeren står (også) i fiktionens tegn
Dan Sommerdahl (Peter Mygind) og Flemming Torp (André Babikian).
03. juli 2020

'Sommerdahl' er tilbage i Helsingør

Link til 'Sommerdahl' er tilbage i Helsingør
03. juli 2020

YouSee-kunder kan nu vælge TV 2 PLAY i Bland Selv

Link til YouSee-kunder kan nu vælge TV 2 PLAY i Bland Selv

Billede {0} af {1}