De unge hovedroller spilles af Amaryllis April August og Albert Rudbeck Lindhardt.

Optagelserne er i fuld gang til Thomas Vinterbergs tv-serie, 'Familier som vores', som er en stor familiesaga om opbrud og afsked, men også om håb og nye begyndelser.
Det store cast tæller danske stjerner som Nikolaj Lie Kaas (Riget Exodus, Retfærdighedens ryttere, Brødre, Blinkende lygter), Paprika Steen (Den tid på året, Stille Hjerte, Festen), Helene Reingaard Neumann (Druk, Kursk, Borgen), Magnus Millang (Druk, Kursk, Kollektivet), Esben Smed (Ser du månen, Daniel, Bedrag, Lykke-Per), Amaryllis April August, der får sin skuespillerdebut, Albert Rudbeck Lindhardt (Druk, Der kommer en dag, Håbet), Thomas Bo Larsen (Druk, Jagten, Festen), Asta August (Pagten, Bedrag, Sygeplejeskolen) og David Dencik (No Time To Die, Kastanjemanden, Chernobyl).

Serien, der er på seks afsnit, produceres af Zentropa og får premiere på TV 2 og TV 2 PLAY i 2024.

En stor familiesaga

Thomas Vinterbergs første tv-serie, 'Familier som vores', er en stor, episk familiesaga om opbrud og afsked, men også om håb og nye begyndelser. Serien foregår i en tid og virkelighed, der ligner vores, men forandring er på vej.
'Familier som vores' finder sted midt i den danske sommer, hvor livet er, som det plejer. Men snart vil alt blive revet fra hinanden. I takt med at oversvømmelser langsomt gør deres indtog, skal Danmark evakueres, og det danske folk skal spredes for alle vinde. Kun huse, skoler og tomme byer vil stå tilbage. Dem, der har råd, rejser til rige lande, mens de mindre velstillede må benytte sig af det statsfinansierede program og flytte til fattigere områder. Familier, venner og elskende vil blive adskilt, had og splittelse vil opstå hos nogle, og kærlighed og forsoning vil vokse blandt andre. 

Et ambitiøst projekt

Producerne bag Thomas Vinterbergs nye serie, Sisse Graum Jørgensen og Kasper Dissing, siger:
- 'Familier som vores’ er på mange måder et ambitiøst projekt, som ligger vore hjerter nært. Det er en fortælling om, hvad der sker, når et land ophører som nation, og et folk tvinges til at tage afsked med alt, hvad de kender og elsker, og bliver sendt ud i verden uden sikkerhedsnet. Samtidig er det en historie om håb, kærlighed og familier, der skal starte livet på ny. Thomas Vinterberg og Bo Hr. Hansen har leveret seks formidable, dramatiske og rørende manuskripter, man i allerhøjeste grad kan glæde sig til at se forløst på fornemmeste vis af et stjernespækket cast.

'Familier som vores' produceres af Zentropa ved producerne Sisse Graum Jørgensen og Kasper Dissing i co-produktion med StudioCanal og med støtte fra Public Service Puljen. Jennifer Green er executive producer for TV 2. Serien får premiere i 2024 på TV 2 og TV 2 PLAY.

'Familier som vores' er produceret af Zentropa Entertainments i co-produktion med TV 2 DANMARK, STUDIOCANAL og CANAL+, med NRK og TV4 / C MORE co-produceret af Zentropa Sweden, Film i Väst, Sirena Film og Ginger Pictures, med støtte fra Det Danske Filminstituts Public Service Puljen, Den Europæiske Union og Nordisk Film & TV Fond, og i samarbejde med CANAL+ Polen, M7 og Degeto Film.

03.10.2022 Stjernespækket cast til Thomas Vinterbergs tv-serie 

13.08.2020 Thomas Vinterberg og Zentropa bag ny, stor dramaserie på TV 2