Nikolaj Lie Kaas har både skrevet og instrueret den nye serie, som har Esben Smed i hovedrollen som Joe, der arbejder som agent for kunstnere i underholdningsbranchen. Agentfirmaet er et gammelt familieforetagende, der ejes af Joes mor, Vibeke (Ina-Miriam Rosenbaum), men Joe har store drømme og planer med firmaet.

Desværre går det ikke helt efter planen. Artisterne truer med at forlade firmaet, gælden vokser og vokser, og hans mor har trådt på bremsen. Privat kører det heller ikke. Joe skal som delefar finde tid og overskud til sin datter, og ekskonen (Julie Agnete Vang) truer med at hive ham i Familieretshuset for at begrænse samværet. Men Joe giver aldrig op, og med ukueligt gåpåmod og stor optimisme kæmper han videre.

Masser af stjernenavne

Udover Esben Smed, Julie Agnete Vang, Ina-Miriam Rosenbaum, Selma Sol í Dali Pape, Mathilde Arcel og Hans Henrik Clemensen, der alle har fiktive roller, medvirker en lang række kendte danske skuespillere og kunstnere som 'sig selv': Dar Salim, Sidse Babett Knudsen, Lars Ranthe, Thomas Blachman, Magnus Millang, Ulrich Thomsen, Tomas Villum Jensen, Birthe Neumann, Rasmus Bjerg, Tobias Rahim, Helle Thorning-Schmidt, Lars Løkke Rasmussen, Nukâka Coster-Waldau, Sigrid Husjord, Melvin Kakooza og Gun-Britt Zeller.

21. februar 2023 fik 'Agent' verdenspremiere på filmfestivalen i Berlin, hvor den også konkurrerede om den nystiftede pris ’Berlinale Series Awards’.

Serien er produceret af Zentropa i samarbejde med TV 2 og får premiere på TV 2 PLAY og TV 2 i 2023. 

Læs også:

22.02.2023
Verdenspremiere i aftes på filmfestivalen i Berlin på Nikolaj Lie Kaas' stjernebesatte komedieserie 'Agent' 

16.01.2023
Nikolaj Lie Kaas og Zentropas nye TV 2-serie 'Agent' er udtaget til filmfestivalen i Berlin

27.04.2022
Nikolaj Lie Kaas står bag ny TV 2-dramakomedieserie