”Toppen af poppen” i primetime

Otte danske musikere - seks solister og en duo - rejser på mandag til Caribien for at dele det, de er bedst til: Musikken!

Første sæson af "Toppen af poppen" bød bl.a. på Anna Davids fortolkning af Lars H.U.G.'s sang ”Lille natsværmer” og Jokerens udgave af Lars H.U.G.'s ”Elsker dig for evigt”, der også toppede listen over de mest downloadede numre på iTunes.


Nu er TV 2 klar til at give seerne endnu en omgang af det underholdende, rørende og livsbekræftende program ”Toppen af poppen”, der denne gang byder på hele otte danske musikere. Der er sæsonpremiere på ”Toppen af poppen” på TV 2 til august.

Anne Linnet, Søs Fenger, Rasmus Nøhr, Lina Rafn, Sys Bjerre, Brødrene Olsen og Joey Moe har alle pakket deres musikalske kufferter og er klar til at rejse til den caribiske ø Antigua, hvor de i ti dage skal bo side om side udelukkende med det formål at dykke ned i hinandens musik og historie. Mandag 13. juni meget tidligt om morgenen sætter de kurs mod den caribiske ø og lader dagligdagens forstyrrelser blive hjemme i Danmark, så de kan koncentrere sig fuldt ud om musikken. Hver især har de igennem årene stået bag nogle af de mest elskede sange og største hits, som de fleste af os kender og kan synge med på.

Syv programmer i primetime på TV 2
Fra august får TV 2s seere i syv programmer mulighed for at lære de otte musikere meget bedre at kende – og ikke mindst mulighed for at høre, hvordan de fortolker hinandens sange akkompagneret af suveræne The Antonelli Orchestra, som lige nu øver og komponerer på højtryk for at blive klar til afrejse. Hver kunstner har sin dag på Antigua og dermed også et helt tv-program, der fuldt ud er dedikeret til netop deres musik:

- Vi er så stolte over det nye hold musikere på ”Toppen af poppen”. De nærmest flyder over med store hits hver især, og når de mixer, tror jeg, vi får helt særlig fin ny musik ud af det. Med ”Toppen af poppen” har vi fundet en god og ærlig indgang til de historier og personligheder, der står bag den store danske popmusik. Der er rigtigt meget på spil, når man slipper kontrollen med sin egen musikalske historie og lader kunstnere fra helt andre genrer blande sig i tonerne. Derfor er ”Toppen af poppen” et ærligt, varmt og vedkommende bud på den musik, vi har tilfælles som nation, siger TV 2s underholdningschef, Gitte Madsen.

”Toppen af poppen” har premiere på TV 2 til august og vil denne gang blive sendt klokken 20.00. De medvirkende opholder sig på den caribiske ø Antigua fra mandag 13. juni til fredag 24. juni 2011.