Stærke værter i spidsen for TV 2s nye weekendsatsning

Det bliver Christiane Schaumburg-Müller, Sara Bro og Felix Smith, der skal stå i spidsen for ”Weekend Weekend”, der fra lørdag 12. november skal være danskernes nye, underholdende weekendvane.

De tre værter i "Weekend Weekend", Sara Bro (tv.), Felix Smith og Christians Schaumburg-Müller. (Foto: Tom Lindboe / TV 2)


Det bliver sjovt, varmt og uhøjtideligt. Og så bliver det med tre af Danmarks bedste tv-værter. TV 2s nye weekendsatsning, ”Weekend Weekend”, har premiere lørdag 12. november kl. 9.00, og værterne, der skal være danskernes gode selskab lørdag og søndag morgen, er Sara Bro, Felix Smith og ”Vild med dans”-værten Christiane Schaumburg-Müller.

De tre værter glæder sig til at stå i spidsen for noget, der efter deres mening mangler på dansk tv – nemlig et talkshow til weekend-morgenkaffen.

- Nu får danskerne nogen at stå op sammen med i weekenden. Nogen, som vil dem noget godt, og jeg glæder mig til at give danskerne en hyggelig og uhøjtidelig start på deres weekendmorgener, siger Felix Smith.

Talkshow om aktuelle tendenser og med personlige interviews
”Weekend Weekend” er et talkshow med fokus på aktuelle tendenser og personlige interviews med markante, kendte profiler. Der er tid til fordybelse, overraskelser og finurlige detaljer i sofaen, hvor programmet ser tilbage på ugen, der gik, og varmer op til den, der kommer. Og de tre meget forskellige værter sørger for at dele vandene i livets store og små spørgsmål.

- Det er et program, hvor man som vært skal være sig selv, men også skal give noget af sig selv. Og så er det et program, hvor der er tid – også til gæsterne, siger Christiane Schaumburg-Müller, og Sara Bro tilføjer:

- Der er mulighed for at improvisere og gribe de ting, der opstår, så derfor tror jeg, at det bliver meget levende morgen-tv.

Optimering af TV 2s tilbud på flere tider af døgnet
”Weekend Weekend” er en del af TV 2s strategi om hele tiden at optimere kanalens tv-tilbud til danskerne på flere tider af døgnet.

- På TV 2 har vi konstant fokus på, hvordan vi kan gøre hovedkanalen endnu stærkere – også uden for prime time – og her er ”Weekend Weekend” nyeste tilbud til seerne. Vi er lykkedes godt med den sene aftenflade late prime, som er blevet mere dynamisk og vedkommende, og det nye skridt er weekendens formiddags-tv, siger TV 2s programdirektør, Palle Strøm, og fortsætter:

- TV 2 har en succesfuld tradition for morgen-tv i hverdagene, og jeg tror, at vi med ”Weekend Weekend” kan skabe en ny vane for de danskere, som har lyst til en afslappende start på weekendens morgener.
 
”Weekend Weekend” har premiere på TV 2 lørdag 12. november kl. 9.00-11.00.