Seebach med superkor til DMA

Når DMA 2011 afholdes i Forum i København lørdag 5. november og sendes direkte på TV 2, står de danske stjerner i kø med overraskende optrædener.

Rasmus Seebach optræder med et superkor til Danish Music Awards 2011, der løber af stabelen lørdag 5. november i Forum i København.

Det bliver et brag af et show, når TV 2 hylder musikken og sender Danish Music Awards 2011 direkte fra Forum i København lørdag 5. november kl. 20.00.

Blandt de optrædende er Rasmus Seebach, der har et kor med på ikke færre end 50 sangere. Også Medina kommer på scenen, og her kan vi godt garantere en overraskelse – uden at afsløre for meget. Derudover vil de dejlige drenge Nik & Jay, Burhan G og Søren Huss optræde med et helt særligt sceneshow, som nok skal få sat de unge pigers hjerter i brand. Også LOC feat. USO, Aura, Agnes Obel, Tim Christensen, Xander, Wafande og Kidd går på scenen, når Danmarks største musikpris uddeles.

Listen over de nominerede ved Danish Music Awards 2011 er offentliggjort og kan ses på dma.tv2.dk. Det er de to danske sangerinder, Agnes Obel og Fallulah, der er årets topscorere med seks nomineringer hver. De Eneste To følger med fem nomineringer, mens Søren Huss og Burhan G hver er nomineret til fire Danish Music Awards.

- Danish Music Awards er en hyldest til musikken, og vi glæder os til at kunne dele dette storslåede show med alle musikinteresserede danskere. Samtidig har vi som styrmænd Anders Breinholt og Anders Lund Madsen, så det kan kun blive en fest - både for dem, der vælger at være en del af festen i Forum, og for dem, der vælger at følge med foran skærmen, siger TV 2s programchef, Keld Reinicke.

Danish Music Awards 2011 afholdes i samarbejde med TV 2, IFPI, KODA og Live Nation i Forum i København lørdag 5. november. Billetter til showet kan købes via billetnet.dk. Du kan læse meget mere på dma.tv2.dk og samtidig være med til at bestemme, hvem der skal have prisen for ”Årets Danske Musikvideo” og ”Årets Publikumspris”

Se DMA-værterne Anders Breinholt og Anders Lund Madsen i ”Go' aften Danmark” i aften, onsdag 26. oktober, kl. 18.20.