Premiere: ”Tømmermænd i Thailand”

Grin med, når Bradley Cooper, Ed Helms og Zach Galifianakis tager på katastrofetur til Bangkok på TV 2 søndag 30. marts.

Bradley Cooper som Phil, Zach Galifianakis som Alan og Ed Helms som Stu i den amerikanske komedie "Tømmermænd i Thailand". (Fotos: TV 2)

I "Tømmermænd i Vegas" vågnede drengene op med hukommelsestab efter en ualmindeligt heftig og fatal polterabend - og da de nu skal til bryllup i Thailand, gør de alt for, at det ikke skal ske igen. Men det gør det i den grad!

Det sker i den sjove og grovkornede komedie "Tømmermænd i Thailand" fra 2011, som får dansk tv-premiere på TV 2 søndag 30. marts - helt uden afbrydelser.

I den vilde film ses fine skuespillere som Bradley Cooper, Ed Helms og Zach Galifianakis, og filmen er instrueret af Todd Philips (”Starsky & Hutch”, ”Due Date” og de tre Tømmermænd-film).

I Ekstra Bladet gav Peter Albrechtsen filmen fire stjerner og skrev: "Fræk og flabet … gedigne grineflip til drengerøve af begge køn”, og i Morgenavisen Jyllands-Posten gav Nanna Frank Rasmussen også filmen fire stjerner og skrev: ”Det bliver momentvis så morsomt, at tårerne triller”.

Zach Galifianakis som Alan, Bradley Cooper som Phil og Ed Helms som Stu i "Tømmermænd i Thailand".

To år senere …
To år er gået siden Dougs (Justin Bartha) katastrofale polterabend i Las Vegas, hvor både brudgom og hukommelse forsvandt. Nu skal Stu (Ed Helms) giftes med sit livs kærlighed Lauren (Jamie Chung) - og brylluppet skal stå i Thailand, hvor bruden stammer fra.

Da Stu stadig er mærket af oplevelserne i Las Vegas, har han valgt at skifte sin polterabend ud med en fornuftig og kedelig "bachelor brunch" - 100 procent alkoholfri!

Samtidig har han undladt at invitere Dougs psykisk udfordrede svoger Alan (Zach Galifianakis), der med sine ulovlige piller var ansvarlig for hukommelsestabene i Vegas.

En enkelt øl
Men fordi Dougs kone kræver det, bliver Alan alligevel inviteret med til Thailand, og med drengene samlet igen må det gå galt. De skal bare lige nyde en enkelt øl aftenen før brylluppet, og så sker det igen:

Morgenen efter vågner Stu, Phil (Bradley Cooper) og Alan deja-vueagtigt op på et snusket hotelværelse i Bangkok med totalt blackout, mens brudens 16-årige bror Teddy (Mason Lee) er forsvundet!

En afhugget finger
Hvad skete der aftenen før? Situationen går fra dårlig til desperat, da de finder en afhugget finger, der kun kan tilhøre én person - Teddy! Resten af Teddy er pist væk, hvilket er en katastrofe for Stu, der i forvejen har en meget lille stjerne hos sin svigerfar.

Nu går den tømmermandsramte jagt gennem Bangkoks gader, fra luksushoteller over
stripklubber til tatovørshops og forbi gangsteren Kingsley (Paul Giamatti) for at
stykke aftenens begivenheder sammen og finde Teddy.

Langsomt begynder konturerne af den skæbnesvangre aften at tegne sig ud af sprittågerne. Spørgsmålet er nu, om det lykkes dem at finde Stus unge thai-svoger - og om der overhovedet kommer til at stå et bryllup?

Bradley Cooper
Det er en af Hollywoods hotteste mandlige skuespillere, Bradley Cooper, der har rollen som den festlige spradebasse Phil. Cooper blev uddannet i New York, hvor hans første rolle på de skrå brædder var som "Elefantmanden" i stykket af samme navn, en historie, David Lynch også har filmatiseret.

Bradley Cooper som Phil i komedien "Tømmermænd i Thailand".

Herefter havde han bl.a. jobs i tv-serierne "Sex & the City" og "The Beat", men han gjorde først for alvor opmærksom på sig selv, efter at han var flyttet til Los Angeles og havde fået rollen som Will Tippin i tv-serien "Alias".

Siden er han gået fra succes til succes, og vi har set ham i film som "Wedding Crashers", "Så flyt dog!", "Yes Man", "Han er bare ikke vild med dig", "The A-Team", "All About Steve", "Silver Linings Playbook" og ikke mindst de tre utroligt succesfulde "Tømmermænd"-film. Snart viser han nye sider af sit talent i Susanne Biers film "Serena".

Andre gode navne
Ud over Bradley Cooper ses en række andre gode navne i "Tømmermænd i Thailand", blandt andre den skæggede standupkomiker og skuespiller Zach Galifianakis (”Due Date”, ”The Campaign”, ”Bored to Death”), Ed Helms (”The Office”, ”Semi-Pro”, ”Nat på museet 2”), Justin Bartha (”The New Normal”, ”Trust the Man”, ”National Treasure”) og Ken Jeong (”Community”, ”Transformers 3”, ”Zookeeper”). Desuden ses den tidligere sværvægtsbokser Mike Tyson optræde med et små-bizart sangnummer.

Hovedkraften bag "Tømmermænd"-filmene er newyorkeren Todd Philips, der også har instrueret de tre film. Han startede karrieren med en barsk dokumentar om den selvdestruktive punk-musiker GG Allin, men skiftede derefter bane over til komedierne, og siden har han instrueret en række succesfulde komedier med kant, blandt andet "Road Trip", "Old School", Starsky & Hutch", "Due Date" og de tre "Tømmermænd"-film.