Sjov filmpremiere på TV 2: ’Klovn Forever’

Casper Christensen som Casper og Frank Hvam som Frank i den danske komedie 'Klovn Forever' fra 2015. (Foto: TV 2)

Casper Christensen som Casper og Frank Hvam som Frank i den danske komedie 'Klovn Forever' fra 2015. (Foto: TV 2)

11-10-2017
Af: TV 2 Kommunikation

Casper og Frank hærger Hollywood i den danske tv-premiere søndag 15. oktober.

Mens vi venter på den nye sæson af 'Klovn'-tv-serien, som kommer på TV 2 i 2018, kan man få lidt af sin 'Klovn'-sult stillet med den morsomme film 'Klovn Forever' fra 2015, som får tv-premiere søndag 15. oktober på TV 2. 

I filmen er forholdet mellem Frank og Casper kølnet noget, og Casper tager til Hollywood for at satse på en karriere i USA. Frank savner ham dog og tager efter ham til filmbyen, og det får store følger for dem begge.

'Klovn Forever' er den anden film i Casper Christensen og Frank Hvams elskede 'Klovn'-univers, der er blevet udfoldet som en tv-serie på TV 2 ZULU i foreløbig seks sæsoner. Den første film 'Klovn: The Movie' fra 2010 er en af de seneste 25 års største danske filmsuccesser med 855.000 solgte billetter.

'Klovn Forever' var også en stor succes med 512.000 solgte billetter. Filmen er instrueret af Mikkel Nørgaard, og ud over Frank Hvam og Casper Christensen medvirker blandt andre Mia Lyhne, Lars Hjortshøj, Iben Hjejle, Nikolaj Coster-Waldau og amerikanerne Adam Levine og Isla Fischer.

Casper får nye venner i Hollywood
Der er gået fem år, siden vi sidst har set Frank og Casper. Frank er blevet far, mens Casper nyder singlelivet. De står ved en skillevej. Casper drømmer om den store karriere som manuskriptforfatter i Hollywood, mens Frank er bundet af sit familieliv i Danmark.

Deres liv og karriere peger altså i hver sin retning, men de har dog stadig et stort fælles bogprojekt, som de har gang i hos Gyldendal. Dette projekt tager de dog ikke lige seriøst, og Caspers manglende interesse for projektet skaber yderligere gnidninger mellem dem. Samtidig har Frank det svært med sit nye ansvar som far til en baby. Og Mia er kritisk overfor hans ageren i forhold til et lille barn.

Da Casper vælger at forfølge sin drøm i Los Angeles, sætter det deres ellers ubrydelige venskab på en alvorlig prøve. I USA flytter han ind i en stor flot villa med swimmingpool og udsigt til det legendariske Hollywoodskilt. Han får nye venner, ikke mindst den festlige Battle Cat, som altid er klar på noget sjov og forsøger at gøre sine hoser grønne hos de hotte producenter og skuespillere i Hollywood. Blandt hans naboer er stjernen Isla Fischer.   

Frank på udebane
Men Frank kan ikke undvære Casper, og i et forsøg på at redde sit forhold til sin gamle ven og arbejdskollega insisterer han på at få ”bevilget” en tur til Hollywood af Mia. Det lykkes, og han hopper på flyveren til USA. Her er familiefaren Frank dog voldsomt på udebane, og Casper er ikke ligefrem begejstret for at se ham.

De forsøger dog at hygge sig som i gamle dage, men de får hurtigt rodet sig ud i problemer, blandt andet med to afroamerikanske kvinder, som de møder og fester med. Efter det agerer Frank heller ikke særligt klogt, da han spolerer en stort anlagt fest i Caspers villa og har sex med en person, som er meget tæt på Casper. Det kan kun gå galt med Frank i Hollywood - og det gør det også. Har Frank og Casper overhovedet en fremtid som venner?

Seneste nyt

24. november 2020

Musikken i fokus på TV 2 i corona-året 2020

Link til Musikken i fokus på TV 2 i corona-året 2020
Annette Heick og Rasmus Botoft i 'Året der gak' fra 2020.
23. november 2020

Annette Heick og Rasmus Botoft er værter ved 'Året der gak' 2020.

Link til Annette Heick og Rasmus Botoft er værter ved 'Året der gak' 2020.
20. november 2020

Hæder til Mille Dinesen for hovedrollen i ’Rita’

Link til Hæder til Mille Dinesen for hovedrollen i ’Rita’

Billede {0} af {1}