Ny sæson af 'Sukkertoppen' på TV 2

Mette Blomsterberg er vært, når TV 2 fra søndag 8. juli sender den nye sæson af 'Sukkertoppen'. (Fotos: Jeppe Melchiorsen / TV 2)

Mette Blomsterberg er vært, når TV 2 sender anden sæson af bageprogrammet 'Sukkertoppen' fra søndag 8. juli kl. 20.00. Der er syv programmer i alt.

Othello. Éclairs. Sarah Bernhardt. Er du en kender af de ord, så kan du godt begynde at glæde dig til at sætte tænderne i TV 2s bageprogram 'Sukkertoppen'.

Mette Blomsterberg er endnu gang vært på programserien, hvor 24 af landets dygtigste konditorer dyster mod hinanden - to og to - om at skabe de flotteste kager. Til at bedømme kagerne og konditorerne møder vi også i anden sæson Nikolaos Strangas fra Strangas Dessert Boutique og chefkonditor Ronnie Holmen fra Odense Marcipan.  

'Sukkertoppen' er bageprogrammet med Mette Blomsterberg som vært, hvor professionelle konditorer kæmper om at skabe de mest imponerende kager. Dommerne er Nikolaos Strangas (tv.) og Ronnie Holmen. 'Sukkertoppen' er optaget i København i Lokomotiv Værkstedet, og der er syv programmer i alt.

12 par kagekunstnere
24 konditorer fra hele landet stiller op i par med drømmen om at nå finalen - med drømmen om at stå på 'Sukkertoppen'. I de fire indledende programmer kæmper tre konditorpar hver gang om at gå videre i konkurrencen, men kun et par fra hvert program går videre til semifinalen, hvor to par dyster mod hinanden.

Fra hvert af de to semifinaleprogrammer går et par videre til finalen, hvor den altafgørende bryllupskage afgør, hvem der kan kalde sig vinder af 'Sukkertoppen 2018'. 

De første tre par 
Første program får premiere søndag 8. juli kl. 20.00 på TV 2 og TV 2 PLAY.

 

 

Her kæmper tidligere verdensmester i fyldt chokolade Palle Wiby Sørensen og Michelin-dessertkokken Thomas David Parry i køkkenet (billedet til højre).

 

 

 

 

De møder Julie M. Jahn og Abigail Gaardlykke, der er med på de nyeste kagetrends fra hele verden (billedet til venstre).

 

 

 

Det tredje par i første program er vennerne Jens Østergaard og Kristiane Riess-Knudsen (billedet herunder), der til daglig fremtryller kager til de kræsne københavnske kunder i Holms bageri i Illum. 


Jordbærtærte på tid
Parrene dyster mod hinanden i to runder, hvor konditorerne i første runde møder helt på bar bund, da de ikke aner, hvad de skal lave. I anden runde skal de aflevere deres 'Svendestykke', som i de indledende runder er en nyfortolkning af de klassiske kager.

I første program lyder opgaven på at nyfortolke den klassiske jordbærtærte og gøre den ekstraordinær og spektakulær både i smag og udseende. Alle herlighederne skal afleveres på tid, så der bliver gang i køkkenet, når uret tikker. Hvem formår at imponere de to dommere - og måske også Mette Blomsterberg - mest?

 

De øvrige ni par i 'Sukkertoppen' er:

 

 

Faglærer Britta Moesgaard på Kold College og chocolatier Rikke Kring Jensen fra Kring Chokolade (billedet til højre).

 

 

 

Mohammed Abdi og Hussein Omran fra dessertbutikken Le Blanc i København (foto til venstre). 

 

 

 

Mathilde Bøttern og Sjanne Petersen, der til daglig laver kager for Salling Group (foto til højre).

 

 

 

Landsholdskonditoren Gabriel Ahlgreen og kæresten Jeanette Sørensen (foto til venstre).

 

 

 

Linda Bosse og Lone Halkjær Jensen fra Bager Bosse (billedet til højre).

 

 

 

Konditor Allan Andersen fra konditori Antoniette og Morten Malik Pedersen fra Reinh. van Hauen (foto til venstre).

 

 

 

Frederik Holst Benthin og Kristian Bruun Wendel fra henholdsvis Comwell i Kolding og Kurhotel Skodsborg (billedet til højre). 

 

 

 

Rasmus Jessen fra Falsled Kro og konditor Susanne Løffler Michelsen, der driver Mit Konditori (foto til venstre).

Hotelkonditor Mette Skov Mikkelsen fra Helnan Marselis Hotel og Christian Nordborg fra Xocolatl.

Se anden sæson af 'Sukkertoppen' fra søndag 8. juli kl. 20.00. Der er syv programmer i alt.

Se trailer for 'Sukkertoppen' herunder.