Køb TV 2s lågekalender ogstøt julemærkehjemmene

TV 2s lågekalender kan købes fra mandag 18. oktober.

Årets lågekalender fra TV 2.


Fra mandag 18. oktober er det muligt at købe lågekalenderen, der er inspireret af årets familiejulekalender på TV 2, ”Pyrus i alletiders eventyr”, med bl.a. Jan Linnebjerg, Christiane Bjørg Nielsen, Paul Hüttel, Jeanne Boel og Søren Østergaard.

Årets familiejulekalender på TV 2, der blev sendt første gang i 2000, er den fjerde julekalender med den sprælske og eventyrlystne ungnisse Pyrus og hans veninde Kandis.

Overskud går til driften af julemærkehjemmene
Overskuddet fra salget af årets lågekalender går til Julemærkefonden og til driften af de fire julemærkehjem i Hobro, Kollund, Skælskør og Ølsted. Her får cirka 700 børn i alderen 6-14 år hvert år et gratis ophold på 10 uger. Knap 500 børn står på venteliste til et ophold på et julemærkehjem.

Børnene på julemærkehjemmene angiver selv mobning og ensomhed som deres største problemer, og opholdene hjælper børn ud af isolation og styrker deres selvværd. Børnene taber i gennemsnit 9,3 kg i løbet af et ophold.

Lågekalenderen kan købes på landets posthuse samt i Fakta, Kvickly, SuperBrugsen, LokalBrugsen, Dagli’Brugsen, Irma, OK Plus tankstationer samt BR og Toys’R’Us. Prisen er kr. 45,-.

Lågekalenderen indeholder et par 3D-briller
TV 2s lågekalender indeholder denne gang også et par 3D-briller, der kan bruges foran tv-skærmen og give en særlig 3D-oplevelse, hver gang der bliver vist en lille nissehue i venstre hjørne af skærmen.

I familiejulekalenderen på tv modtager Pyrus og Kandis i deres sokkegave 1. december ”Tryllebog for begyndere” samt et par af de besynderlige 3D-briller, der kun virker, når man tryller sig ind i bøgerne. Pyrus tryller sig straks ind i den første den bedste bog, nemlig Eventyrbogen.

Og så kan det nok være, at der sker ting og sager for Pyrus – og for børnene og deres familier ved tv-skærmene, som igennem de 24 afsnit af ”Pyrus i alletiders eventyr” lærer om eventyr og folkesagn fra hele verden.

---------------------------

Se traileren om salget af TV 2s lågekalender her.

Læs om "leveregler" på julemærkehjemmene og fakta om Julemærkefonden her.