Fra dansetræning til direkte tv

Årets ti "Vild med dans"-par har nu været i træningslokalerne i tre uger og er så klar, som de kan være, til "Vild med dans"-premieren fredag 17. september. Her står den på vals og cha-cha-cha.


- Der er godt nok mange detaljer. Ét er, at man skal huske trinene, men så er der også de strakte ben, foden, der skal være inde eller ude, og kroppen, der skal drejes på et bestemt måde. Jeg er spændt på, hvor meget der egentlig hænger fast. Det var sværere, end jeg havde troet – men heldigvis også sjovt.

Anne Kejser og Martin Wardinghus Glerup.

Sådan siger skuespiller Laura Drasbæk efter sine første cha-cha-cha-træninger med dansepartner Silas Holst. Hun og de ni øvrige deltagere i "Vild med dans" har sammen med deres respektive professionelle dansepartner været i træningslokalerne i tre uger for at blive klar til premiereshowet på "Vild med dans" fredag 17. september klokken 20.00 på TV 2.

Hos komiker og skuespiller Anne Kejser, der danser med "Vild med dans"-debutanten Martin Wardinghus Glerup, er der også blevet trænet for fuld skrue. Og faktisk synes Anne, at det er gået bedre end forventet:

- Det var ikke så svært, som jeg havde troet, men jeg har også en meget pædagogisk lærer, der gør det letforståeligt, hvad det er, jeg skal. Det sværeste ved valsen er helt klar holdningen, så det er den, vi har arbejdet mest med, siger Anne Kejser.

De fem par, der danser vals på fredag, er:
- Tidligere professionel fodboldspiller Allan Nielsen & Vickie Jo Ringgaard
- Komiker og skuespiller Anne Kejser & Martin Wardinghus Glerup
- Tv-vært Cecilie Hother & Mads Vad
- Fodboldspiller Patrik Wozniacki & Claudia Rex
- Sanger og komponist Dicte & Michael Olesen

De fem par, der danser cha-cha-cha på fredag, er:
- Folketingsmedlem Kristian Jensen & Katrine Bonde
- Journalist og forfatter Kurt Thyboe & Karina Frimodt
- Skuespiller Laura Drasbæk & Silas Holst
- Urdesigner og erhvervskvinde Christina Hembo & Thomas Evers Poulsen
- Cykelrytter Michael Rasmussen & Mie Moltke

------------------------------------------

Se en præsentation af de ti par her.