'Vild med dans' i helt nye omgivelser

Der er fem nydansere tilbage, når 'Vild med dans knækker cancer' fredag aften sendes fra Det Kongelige Teater. De fem er (fra venstre) Iben Hjejle, Julia Sofia, Daniel Svensson, Sofie Lassen-Kahlke og Dak Wichangoen. (Foto: Per Arnesen / TV 2)

Der er fem nydansere tilbage, når 'Vild med dans knækker cancer' fredag aften sendes fra Det Kongelige Teater. De fem er (fra venstre) Iben Hjejle, Julia Sofia, Daniel Svensson, Sofie Lassen-Kahlke og Dak Wichangoen. (Foto: Per Arnesen / TV 2)

Både ’Vild med dans’ og ’Knæk Cancer Live’ leverer fornyelse, når årets store Knæk Cancer-uge kulminerer med to store shows fredag og lørdag.

En uge med oplysning om kræft og indsamling til fordel for Knæk Cancer fortsætter i weekenden med to store shows på TV 2: ’Vild med dans knækker cancer’ fredag aften og indsamlingsshowet ’Knæk Cancer Live’ lørdag fra klokken 20.00. Og der bliver tale shows, som begge indeholder en række fornyelser.

Det ses i særdeleshed fredag aften, hvor ’Vild med dans’-deltagerne for første gang nogensinde optræder på den traditionsrige Gamle Scene i Det Kongelige Teater. Alle billetter til ’Vild med dans knækker cancer’ er udsolgt, og billetindtægterne herfra går direkte til Knæk Cancer.

- Danmarks nationalscene danner en historisk ramme om dette nyskabende initiativ. I Det Kongelige Teater vil seerne, publikum og aftenens dansere få en særlig og uforglemmelig oplevelse, siger TV 2-redaktør Helle Sønderby, der er TV 2s chef for Knæk Cancer-ugen.

- Knæk Cancer er årets største tilbagevendende begivenhed på TV 2, og vi gør os hvert år umage for at udvikle vores programmer og give seerne nye oplevelser. På samme måde som danskerne hvert eneste år overrasker med deres kæmpestore engagement og opfindsomhed, når det handler om at støtte Knæk Cancer, som er blevet en folkesag. 

’Vild med dans knækker cancer’ skiller sig i 2017 også ud ved, at ingen af de tilbageværende fem par stemmes ud denne aften i Det Kongelige Teater.

Igen i år har ’Vild med dans’ inviteret tre danskere, som alle har haft kræft tæt inde på livet, ud på dansegulvet i den gode sags tjeneste. Sammen med tre professionel dansere deltager de i en konkurrence, hvor seerne kan stemme om dansene og vinde – og samtidig støtte Knæk Cancer.

Læs om de tre deltagere og deres professionelle dansepartner på tv2.dk fra i dag, onsdag. De kommende artikler bringes torsdag og fredag.

Fra 'Toppen af poppen knækker cancer' ses fra venstre: Karl William, Michael Falch, Aura, Dorthe Gerlach, Søren Huss, Caroline Henderson og Burhan G. (Foto: Per Arnesen / TV 2)

En flot start på ugen
Helle Sønderby glæder sig over den flotte start på Knæk Cancer-ugen, hvor der samles ind overalt i landet, og hvor danskerne uploader kreative Knæk Cancer-blomster på Instagram til gavn for indsamlingen.

På nettet læser danskerne Knæk Cancer-artikler i stort tal, og der likes flittigt og debatteres på de sociale medier. Blandt andet har den kræftramte skuespiller Ole Thestrups opfordring til unge om at undlade at ryge vakt stor interesse.

På tv har hundredtusindvis af seere fulgt med i TV 2s Knæk Cancer-programmer og -indslag. Senest så flere end 400.000 danskere med, da TV 2 tirsdag aften i ’Toppen af poppen knækker cancer’ hædrede nogle af ildsjælene i sundhedsvæsenet, der støtter kræftramte og deres familier og arbejder for at knække cancer.

I aften, onsdag, kan du se dokumentarprogrammet ’Eksperiment for livet’, hvor vi følger Julie Gehl og Erik Hugger Jacobsen, der begge er læger og pionerer inden for ny kræftbehandling. De bruger eksperimentelle behandlingsmetoder i kampen for at finde nye, mere effektive og skånsomme behandlinger mod kræft.

Programmet følger også to kræftpatienter, der med livet som indsats har sagt ja til at deltage i forsøgene i håbet om, at den eksperimentelle behandling kan forlænge deres liv og samtidig hjælpe videnskaben til at komme et skridt tættere på at knække cancer.

Knæk Cancer-ambassadørerne Mikkel Beha Erichsen og Cecilie Frøkjær er de gennemgående værter under lørdagens 'Knæk Cancer Live'. (Foto: Martin Juul / TV 2)

’Knæk Cancer Live’
Knæk Cancer-ugen kulminerer lørdag 28. oktober med indsamlingsshowet ’Knæk Cancer Live’ med bl.a. Cecilie Frøkjær og Mikkel Beha Erichsen som værter. 

- Hele TV 2-familien står sammen denne aften, hvor vi samler et helt hold af de værter, som seerne kender fra både underholdning, ’Go’ morgen Danmark’, sport og nyheder. Og de har alle haft travlt med at forberede et show, hvor seerne møder både de danskere, der har kræften tæt inde på livet, dem der samler ind, og de læger og forskere, som arbejder for at knække cancer, siger Helle Sønderby. Læs mere om ’Knæk Cancer Live’-værterne her.

Hun lover, at aftenen både bliver rørende og gribende – og med masser af håb. For aftenens store underholdning står bl.a. Medina, Jesper Binzer, Carpark North og Suspekt.

Aftenen begynder på tv klokken 20 – men allerede klokken 19.40 på Facebook Live via Knæk Cancers side på Facebook. Her er Youtuberen Julie Sofia, der er aktuel i ’Vild med dans’, vært, og hun vil opfordre følgerne til at dele kærlighed og være med til at knække cancer – bl.a. via opfordringer til at lave #knækcancerblomst. Julia Sofia interviewer også en ung pige med kræft og viser rundt backstage mm.

I kommunikationscenteret sidder en række kendte og tager imod de mange opkald og fine donationer - store som små.

Opbygningen af det nye 'Knæk Cancer Live'-studie er i fuld gang forud for lørdagens store indsamlingsshow. (Foto: Nordisk Film)

Seneste nyt

Anna (Molly Egelind).
03. juli 2020

TV 2-sommeren står (også) i fiktionens tegn

Link til TV 2-sommeren står (også) i fiktionens tegn
Dan Sommerdahl (Peter Mygind) og Flemming Torp (André Babikian).
03. juli 2020

'Sommerdahl' er tilbage i Helsingør

Link til 'Sommerdahl' er tilbage i Helsingør
03. juli 2020

YouSee-kunder kan nu vælge TV 2 PLAY i Bland Selv

Link til YouSee-kunder kan nu vælge TV 2 PLAY i Bland Selv

Billede {0} af {1}