Forrygende standup med Mette Lisby

Mette Lisby er tilbage med sit hudløst ærlige standup-show ’F#ck! Jeg er i 40’erne’.

Mette Lisby er tilbage med forrygende standup på TV 2. (Fotos: Tajmer Booking & Management / TV 2)

Onsdag 30. juli og onsdag 6. august kl. 20.50 er komiker Mette Lisby tilbage på tv-skærmen i topform og klar med aktuelle betragtninger i standup-showet ’F#ck! Jeg er i 40’erne’. I det todelte show fra 2013 leverer Lisby forrygende standup, når hun tager emner som barnløshed, Facebook og den svære kunst at samle en havegrill under kærlig behandling.   

Mette Lisby giver også sin mening til kende om blandt andet rynkecreme, teenagere i for små bukser og falske bryster. Omdrejningspunktet for showet er kvinder, mænd og alder, men derudover kommer Lisby også omkring alt fra reality-fænomener og ’X Factor’ til politikere og famøse boligreportager.  

Mette Lisby leverer skarpe og aktuelle betragtninger i standup-showet ’F#ck! Jeg er i 40’erne’.

Humoristisk og personlig standup
Efter at have optrådt flere år i udlandet, på BBC, Comedy Central og med fast residens i Los Angeles vendte Mette Lisby tilbage til Danmark med det humoristiske og dybt personlige standup-show ’F#ck! Jeg er i 40’erne’, som nu vises på tv for første gang.

Danskere over hele landet måtte overgive sig på Lisbys danmarksturné, og der var – som altid – både ris og ros fra anmelderne. På oestrogen.dk fik standup-showet fem ud af seks stjerner og bl.a. disse ord med på vejen:

”Det hele gør hun godt. Hun kører den ind med mere end komikken, for hun er topcharmerende, uanset hvad hun snakker om. Hun er simpelthen noget så gammeldags som … sød. Og tilsat klogskab og humor bliver det altså en tretrinsraket, man godt gider være en del af.”