Finalefest i 'Voice Junior'

Finalisterne Isabel, Ella Marie og Johanne sammen med deres coaches, Joey Moe, Oh Land og Wafande, og værterne Mikkel Kryger og Amelia Høy i 'Voice Junior'. (Foto: Per Arnesen / TV 2)

Ella Marie, Johanne og Isabel er klar til at give dig et brag af en musikfest, når de går på scenen til det store 'Voice Junior'-finaleshow lørdag 31. oktober kl. 20 på TV 2 og TV 2 PLAY.

På lørdag udløses spændingen, når TV 2 kårer vinderen af 'Voice Junior' 2015 med en storslået finalefest. Siden september har seerne kunne følge de tre dygtige, unge sangtalenter, 12-årige Ella Marie fra Team Oh Land, 13-årige Johanne fra Team Wafande og 11-årige Isabel fra Team Joey, der de sidste otte lørdage har sunget sig ind i hjerterne hos både coaches og seere.

Netop seerne har haft særlig stor betydning for årets sangkonkurrence. De har nemlig via sms-stemmer siden kvartfinalen bestemt, hvilke deltagere der skulle gå videre i konkurrencen. Og i finalen på lørdag er det igen op til seerne at bestemme, hvem der vinder 'Voice Junior' 2015.

Se trailer for 'Voice Junior'-finaleshowet nedenfor.

Stort digitalt engagement
De sociale medier har i år været en vigtig del af TV 2s interaktion med seerne, og som de foregående år har 'Voice Junior' delt masser af indhold på både Instagram og Facebook. Som noget nyt i år har seerne også haft mulighed for at få eksklusivt bagom-materiale via det sociale medie Snapchat.

Over de første otte udsendelser er engagementet fra seerne vokset markant, og 'Voice Junior' har nu godt 60.000 brugere på sin Facebookside. På Instagram er der kommet 8000 nye følgere denne sæson, og over 28.000 brugere sidder på lørdag klar med mobilen for at følge 'Voice Junior' backstage på Snapchat - et medie, som TV 2 har haft stor succes med at integrere i kommunikationen til især de yngre fans.

Sammen med 'Vild med dans' og ’Hvem vil være millionær?’ er 'Voice Junior' blandt tilbuddene i TV 2s højt prioriterede weekendunderholdning, der er med til at samle de danske familier. Omkring 500.000 danskere har i gennemsnit fulgt med, når de unge sangtalenter lørdag aften har delt deres store musikglæde med os hjemme i stuerne.

Voice Junior'-finalisterne Isabel, Johanne og Ella Marie. (Foto: Per Arnesen / TV 2)

En hyldest til musikglæden
I løbet af 'Voice Junior' 2015 har de tre coaches Oh Land, Joey Moe og Wafande guidet og hjulpet deres unge talenter, der nu skal optræde på 'Voice Junior'-scenen for sidste gang. Fælles for de tre finalister er, at det har været overvældende at komme helt til finalen.

- Det er vildt sindssygt at være kommet til finalen, og da jeg stod derinde på scenen, tænkte jeg bare: Sagde han mit navn? Seriøst? sagde 11-årige Isabel umiddelbart efter semifinalen. Og 13-årige Johanne var lige så overvældet:

-Jeg har næsten ikke fattet det endnu. Det er helt vildt! skrev hun i en live-chat efter semifinalen.

'Voice Junior'-finalen på lørdag kl. 20 på TV 2 og TV 2 PLAY bliver en hyldest til musikglæden, og programmet kommer til at byde på gensyn med gamle finalister og masser af musik fra årets tre finalister.

Ella Marie skal synge 'Hvem vil ikke gerne være kat?' fra Disneys Aristocats og The Bangles 'Walk Like an Egyptian' sammen med Oh Land. Isabels solonummer bliver sangerinden Sias fortolkning af hittet 'California Dreamin'’, og sammen med sin coach Joey Moe skal hun synge 'Hvis det ik' skal være os'. Johanne kaster sig ud i 'Because of You' af sangerinden Kelly Clarkson og synger 'Don't Wanna Be Alone' af Black Dylan sammen med sin coach Wafande.

Vejen til finalen

Allerede fredag 30. oktober kl. 21.40, mellem 'Vild med dans' og 'Vild med dans - afgørelsen', varmer vært Mikkel Kryger op til 'Voice Junior' finalen, når han inviterer Ella Marie, Johanne og Isabel til en snak om deres oplevelser med programmet. Det bliver med garanti både et festligt og rørende gensyn med store øjeblikke - både med finalisterne selv, men også med mange af de andre unge sangere fra programmet.