Finalefest direkte fra Forum Horsens

De to finalepar i 'Vild med dans' 2015 - Stephania Potalivo & Morten Kjeldgaard og Ena Spottag & Thomas Evers Poulsen. (Fotos: Henrik Ohsten / TV 2)

Efterårets største tv-succes 'Vild med dans' skal afgøres. Bliver det Stephania & Morten eller Ena & Thomas, der vinder? Se med fredag fra kl. 20.00 på TV 2 og TV 2 PLAY.

I tre måneder har de knoklet, svedt, danset og drømt. Drømt om at stå i finalen i 'Vild med dans' 2015. Og fredag aften står de her. De to tilbageværende par i 'Vild med dans', nemlig skuespiller Stephania Potalivo & Morten Kjeldgaard og skuespiller Ena Spottag & Thomas Evers Poulsen:

- Det er den vildeste oplevelse. Det er det vildeste, jeg nogensinde har prøvet. Det må det være. Det er så stort, at jeg ikke kan sige noget klogt, for det er bare så overvældende, sagde Stephania Potalivo til TV 2 lige efter semifinalen sidste fredag, og hun blev bakket op af Ena Spottag: 

- Det er meget skørt og fantastisk. Det er lidt overvældende. Jeg har ikke helt opdaget det, tror jeg. Samtidig er der et eller andet i mig, der gibber helt vildt og glæder sig helt sindssygt. Jeg glæder mig så meget til de her tre danse. Jeg er så glad for, jeg får lov til at danse videre, sagde Ena Spottag.

Tre gange på gulvet
De to finalepar, som hver især er gået direkte til finalen uden at have været i omdans på noget tidspunkt i sæsonen, skal hver især på gulvet tre gange i et udsolgt Forum Horsens fredag aften.Et Forum Horsens, som i øvrigt også bliver præget af et meget stort presseopbud fra både aviser, ugeblade, websites og tv.

Seerne har fået lov til at vælge én af de tre danse, som parrene skal danse, og det betyder et genhør med Lis Sørensen og den smukke sang 'Stille før storm'. Seerne har nemlig valgt, at Ena & Thomas skal danse deres slowfox, som altså bliver fremført til tonerne fra den danske sangerinde.

Seerne har også valgt en dans til Stephania & Morten, og her kan vi glæde os til et gensyn med den festlige jive. Derudover skal parrene danse en showdans med et hold professionelle showdansere, og så er der som altid også freestyle-dansen at se frem til fra begge par.

De startede begge som nydansere - og nu står de i finalen i 'Vild med dans' 2015 - fra venstre: Ena Spottag og Stephania Potalivo.

Alle par i Horsens
Finalefesten byder ud over Lis Sørensen også på besøg af de to sangere Stine Bramsen og Patrick Dorgan, der synger live til finaleparrenes showdans, og så går de øvrige 10 'Vild med dans'-par også på dansegulvet denne aften.

Husker du cirkusartisten Patrick Berdino, konservativ politiker Rasmus Jarlov, professionel basketballspiller Chris Christoffersen, tidligere professionel håndboldspiller Katrine Fruelund, skuespillerne Sami Darr og Søs Egelind, musikerne Sharin Foo, Karen Mukupa og James Sampson - og ikke mindst tidligere professionel fodboldspiller og EM-stjerne John 'Faxe' Jensen, der sluttede på en flot tredjeplads sidste fredag? 

Veloplagt orkester, dommerpanel og værtspar
Som sædvanlig står The Antonelli Orchestra for at levere musikken - også på denne flotte aften i Horsens - og de fire forrygende dommere, Anne Laxholm, Britt Bendixen, Jens Werner og Nikolaj Hübbe, er selvfølgelig også på plads i salen og sidder klar til at rose og rejse pointtavlerne, når de to finalepar har været på gulvet.

'Vild med dans'-værtsparret Sarah Grünewald og Claus Elming fører som altid både publikum og seere sikkert gennem denne aften, der slutter med et brag - og med, at vinderparret i årets 'Vild med dans' får overrakt det eftertragtede trofæ.

Følg hvert et trin på tv2.dk og sociale medier:

vmd.tv2.dk