Et godt grin fredag aften

TV 2 byder fredag på satire og comedy til hele familien – fra ”Stygge Ulf 2” over ”Live fra Bremen” til det bedste fra ”Natholdet”.

Fra "Stygge Ulf 2": Ulf Pilgaard spiller en statsminister, der mener, at han klarer den bedst på charmen, mens hans spindoktor (Henrik Lykkegaard) er af en anden opfattelse. (Fotos: Per Arnesen / TV 2)


Når EM-fodbolden ikke længere dominerer fredag aften, står programmet hos TV 2 på et godt grin for hele familien. Aftenen byder nemlig på skarp satire og comedy for alle aldre.

Klokken 20 sender TV 2 sketchshowet ”Stygge Ulf 2”, der hidtil udelukkende har været sendt på TV 2 Charlie. Her bliver der taget gas på kolonihavefolket, politikere, spindoktorer, patienter og deres behandlere, og i spidsen for showet står Ulf Pilgaard.

Han har inviteret gode skuespillere med på holdet, bl.a. Lisbet Dahl, Tommy Kenter, Henrik Lykkegaard, Pernille Højmark, Camilla Bendix, Annette Heick og Joachim Knop. For første gang er det muligt at se ”Stygge Ulf 2” i HD, hvis man slår over på kanalen TV 2 HD.


Specialudgaver af "Live fra Bremen" og højdepunkter fra "Natholdet"
Efter ”Stygge Ulf 2” er en god og populær kending på skærmen, nemlig TV 2s eget sketchshow ”Live fra Bremen”. TV 2 viser specielle udgaver, hvor comedyholdet Lars Hjortshøj, Christiane Schaumburg-Müller, Andreas Bo, Lasse Rimmer, Julie Zangenberg, Lisbeth Wulff, Thomas Warberg og Esben Dalgaard kaster sig ud i helt særlige kick-off udgaver med besøg af gæsteværter fra de forgangne sæsoner.

Det er blandt andre Niels Olsen, Esben Pretzmann og Anders Breinholt, der lægger vejen forbi.

Comedyaftenen slutter med ”best of”-programmer fra fjerde sæson af ”Natholdet”. Redaktionen har været på skovhugst i stakken af gyldne korn fra "Natholdets" seneste strabadser med det mål for øje, at seerne med "Natholdet Highlights" skal have et koncentrat af det allerbedste.

Det første program i rækken byder bl.a. på gensyn med den synstolkede udgave af serien "Rita", og Rita selv, alias skuespillerinden Mille Dinesen, er medvært. Det bliver også til et gensyn med Margrethe Vestager som medvært i det program, der er gået kloden rundt, hvor den finske præsidents gemal bliver grebet i at kigge på prinsesse Marys halskæde.