Eksklusivt interview med Britney Spears

Megastjernen Britney Spears får i spritnyt interview mulighed for at kommentere den turbulens i hendes liv, som ellers især har været beskrevet i gossip- og sladderbranchen.

Britney Spears.

I hård konkurrence med andre danske tv-statio-ner har TV 2 sikret sig rettighederne til et helt nyt portræt- og inter-viewprogram med mega-stjernen Britney Spears.

Programmet sendes i USA 30. november, og allerede torsdag 4. december får de danske seere mulighed for at se programmet "Britney - hudløst ærlig".

Interviewet sendes om-kring Britney Spears' 27-års-fødselsdag 2. decem-ber - der også er dagen for udgivelsen af hendes seneste album "Circus".

I interview-programmet får Britney Spears mulighed for at give sine svar på den turbulens i hendes liv, som har været så levende beskrevet i gossip- og sladdermedierne i de seneste år.

På forhånd er intet emne udelukket, og ingen spørgsmål forbliver ubesvarede i interviewet med en af vor tids største og mest kontroversielle musikalske stjerner. I programmet giver Britney Spears også et bud på, hvordan det er at leve et liv i offentlighedens konstante søgelys, og hvad hendes drømme og håb for fremtiden er.