DMA 2012 nominerer 12 kunstnere til Publikumsprisen

Så er det nu, danskerne kan bestemme, hvem der skal på podiet lørdag 10. november og fejres som vinder af Publikumsprisen, når TV 2 i samarbejde med Koda og IFPI præsenterer Danish Music Awards 2012.

Anders Breinholt er vært ved DMA 2012. (Foto: Per Janus Strange/TV 2)


12 kunstnere er med i kampen om den fornemme pris, Årets Publikumspris, og nomineringer gives til artister eller grupper, som har markeret sig på den danske musikscene i det forgangne år. En nominering i kategorien kan både gives i forbindelse med udgivelser, liveoptrædener, særlige events eller øvrige udmærkelser på den danske musikscene.

TV 2, IFPI og Koda er stolte af at præsentere de nominerede, som er: Aura Dione, Medina, Shaka Loveless, Malk de Koijn, D-A-D, Niklas, Lukas Graham, L.O.C., KATO, Rasmus Seebach, Tim Christensen And The Damn Crystals og Klumben og Raske Penge.

Man kan stemme og læse mere om kunstnerne her: http://apps.facebook.com/afstemning_dma.

Vinderen af Årets Publikumspris afsløres til det store show, der sendes på TV 2 10. november direkte fra Forum. Afstemningen og Facebook-univers skydes i gang i dag, torsdag 13.september, via ovenstående link.

Nomineringer i de øvrige kategorier offentliggøres 2. oktober 2012.

Som noget helt nyt afvikles afstemningen i et eksklusivt DMA-univers på Facebook. Ud over at stemme på sin favorit kan brugerne herinde hjælpe den nominerede frem mod podiet ved at lave forskellige events på deres egen Facebook. De fans, der høster flest stemmer til deres kunstner, deltager i opløbet om prisen Årets Fan Award 2012.

Billetterne til det storslåede show er til salg hos Billetlugen og kan købes her.