Dansk tv-premiere: "27 Bryllupper"

Skøn romantisk komedie med Katherine Heigl søndag 30. maj.

James Marsden som Kevin og Katherine Heigl som Jane i den romantiske amerikanske komedie "27 Bryllupper".


Der er masser af hed kærlighed og sjove situationer, når TV 2 søndag 30. maj har dansk tv-premiere på den skægge og drønromantiske komedie "27 Bryllupper" fra 2008.

Filmen handler om den evige brudepige, der sætter sig for at ændre sit liv og selv blive gift. I hovedrollen ses det smukke Hollywood-stjernefrø Katherine Heigl, og overfor hende optræder kendte unge skuespillere som James Marsden, svenske Malin Akerman og Judy Greer.

Jane (Katherine Heigl) er håbløs romantiker og elsker bryllupper. Hun er meget uselvisk, og hjælper gerne andre på den store dag. Hun er den evige brudepige, som endnu ikke selv har fået lov til at stå foran alteret og give sit ja til sit livs udkårne. Hele hendes liv har drejet sig om at gøre andre tilfredse – og hun har hele 27 brudepige-kjoler i skabet som bevis!

Griber brudebuketten
En aften skal hun være brudepige ved hele to bryllupsfester på en gang. Selvom det er noget stresset går det fint - lige indtil hun i sin iver for at gribe brudebuketten bliver væltet omkuld. Heldigvis er journalisten Kevin (James Marsden) med til samme bryllup.

Malin Åkerman som Tess og Katherine Heigl som Jane i "27 Bryllupper".

Han hjælper Jane på benene, og de falder hurtigt i snak. Da Kevin finder ud af, at Jane nærmest er besat af bryllupper, får han en god idé. Han vil skrive en artikel om hende. Men desværre for Jane deler han ikke hendes bryllupsbegejstring – tværtimod. Men der venter Jane en langt større udfordring…

Et nyt kapitel
Janes smukke og sexede lillesøster, Tess (Malin Akerman), dukker nemlig op til en fest og forfører Janes chef, George (Edward Burns), som Jane er hemmeligt forelsket i. For at gøre ondt værre beder Tess kort tid efter Jane om at stable endnu et bryllup på benene – vel at mærke mellem Tess og George!

Det kommer som en chok for Jane, og hun beslutter sig for at gøre noget, så hun ikke skal være brudepige for 28. gang. Nu starter et nyt kapitel i Janes liv, hvor hun selv er hovedpersonen!

Udover Katherine Heigl, et af Hollywoods mest lovende stjernefrø, medvirker andre spændende unge Hollywood-skuespillere i ”27 bryllupper” - bl.a. James Marsden, Malin Akerman og Judy Greer.