Comedy-forår på ZULU

Efter rekordefterår byder ZULU på comedy-forår med premierer på nye ZULU-programmer og nye sæsoner af efterårets seersuccesser.

Mads (Jonathan Harboe) fra "SJIT Happens" har lige glemt at fortælle en ny scoring, at han skal være far. (Foto: Jesper Tøffner / TV 2)

Efteråret 2013 blev TV 2 ZULUs bedste sæson, og det er bl.a. erfaringer herfra, kanalen har brugt, da ZULU lagde planerne for et forår med comedy.

En af succeserne, som udvikles og vender tilbage på ZULU, er serien ”SJIT Happens”, som er tilbage 3. februar. De fem venner Ane, Olau, Mads, Emil og Øland er klar til at feste og fulde sig i comedyserien, der skildrer livet blandt de gode venner og deres altid upassende nabo Øland i et kollektiv på Nørrebro. I kollektivet er der masser af humor, menstruationstrusser, opvask og ægte kærlighed, og der er endnu flere kiksede dates og sære forviklinger i vente.

Comedyseriens første sæson blev til med hjælp fra seernes personlige do’s og don’ts, og ”SJIT Happens 2” fortsætter med seernes inputs og skæve ideer til de enkelte afsnit. Følg med i seernes bidrag og tilblivelsen af den nye sæson, når holdet bag ”SJIT Happens” rapporterer løbende fra produktionen på Facebook her.

Læs mere om "SJIT Happens" her.

- I foråret skal vi holde momentum med comedy og nye formater efter succesen i efteråret. Vi fortsætter med nye sæsoner af de største seersuccesser som ”SJIT Happens”, ”Dybvaaaaad!” og ”Danish Dynamite”, men vi også byder på nye programmer, der sætter fokus på de to køn og tager fat i forskelle, sandheder og misforståelser mellem mænd og kvinder, fortæller kanalchef for TV 2 Networks, Sune Roland Jensen.

Tobias Dybvad er klar med knivskarpe jokes i fjerde sæson af "Dybvaaaaad!". (Foto: TV 2)

Dybvad og ”Danish Dynamite”
Også ”Dybvaaaaad!” er tilbage i foråret, og Tobias Dybvad tager fra 3. februar især realityprogrammer under kærlig behandling i ”Dybvaaaaad! - de hoarste jokes” – igen med hjælp og inspiration fra Dybvads mange fans.

I denne sæson kommer Dybvad tæt på ZULU-seerne, når han rejser rundt i Danmark og blandt andet tager fat i danske gymnasieelevers hærgen i det sydlige Europa, joker sig gennem reality-hovedstaden Svendborg og besøger sin ’navnebrorby’ Dybvad i Nordjylland.

Læs mere om "Dybvaaaaad!" her.

ZULU-seerne er også vilde med ejendomsmægleren, hjemmehjælperen og bokseren i sketchshowet ”Danish Dynamite”, og i foråret vender duoen tilbage med flere bud på helt almindelige danskere anno 2014.

Magnus Millang og Martin Høgsted byder på gamle kendinge og nye karakterer, og mens ejendomsmægleren Jeppe K kommer til at sælge det forkerte hus, skal Jim og Sune til rollespil i Hareskoven.   

Anders Stjernholm er vært på det spritnye talkshow ”Den halvnøgne sandhed”. (Foto: TV 2 ZULU)

ZULU sætter fokus på kønnene
Fra lørdag 8. februar præsenterer ZULU det spritnye talkshow ”Den halvnøgne sandhed”, hvor alt det, du ikke vidste om det andet køn, afsløres. Anders Stjernholm er vært, når kendte danskere forholder sig til alle de misforståelser, myter, sandheder og løgne, der findes mellem kvinder og mænd.

Gæsterne fortæller den halvnøgne sandhed om blandt andet dildoer, biler og bryster, og seerne bliver meget klogere på, hvad kvinderne ikke vidste om mændene, og hvad mændene ikke troede om kvinderne. Se med, når Anders Stjernholm inviterer et panel bestående af blandt andre Felix Smith, Julie Ølgaard og Thomas Hartmann i studiet.

Temaet om kønnene fortsætter i Mikael Wulffs show ”Mand omringet af kvinder”, der har premiere i foråret. Wulff har begået et hav af fejl i sit eget kærlighedsliv, og nu er det tiden at tage ved lære. Derfor spørger han showets kvindepanel - bestående af Linse Kessler, Ibi Støvring og Ane Cortzen - til råds.

Sammen undersøger de, om mænd altid bare skal gøre, som de har lyst til, om man kan være forelsket i to personer på samme tid, og om rige mennesker er de mest tiltrækkende.     

Blandt andre Felix Smith gæster talkshowet ”Den halvnøgne sandhed” på ZULU. (Foto: Lasse Bech Martinussen / TV 2)

”ZULU Awards” og masser af OL
Foråret byder også på ”ZULU Awards”, der i år holdes på Østre Gasværk. Årets fedeste awardshow byder på masser af overraskelser, når de største talenter inden for blandt andet musik, film, tv, radio og sport bliver hyldet.

Seerne kan også glæde sig til OL på ZULU med blandt andet kunstskøjteløb og ishockey, når ZULU, TV 2 og TV 2 PLAY transmitterer direkte fra Putins Rusland.

Læs mere om TV 2-kanalernes OL-dækning her.