Afgående statsminister åbner ny sæson af ”Natholdet”

TV 2s late night-show ”Natholdet” er tilbage med Anders Breinholt i ny uniform fra mandag 26. september – i nyt studie, med markante medværter og med live-publikum hver torsdag.

Afgående statsminister Lars Løkke Rasmussen åbner mandag 26. september en ny sæson af "Natholdet" sammen med værten Anders Breinholt. (Foto: Henrik Ohsten/ TV 2)


Når TV 2s late night-show ”Natholdet” på mandag vender tilbage med en helt ny sæson, bliver det med en særdeles kendt medvært til Anders Breinholt. Medværten, der skal give Anders Breinholt og redaktionen med- og modspil, er ingen ringere end rigets fungerende statsminister, Lars Løkke Rasmussen.

- Mine folk har ringet til Lars’ folk og spurgt, om han ville være med i programmet. Og svaret var: Ja, det vil han rigtig gerne. Bliver programmet anderledes, fordi aftenens medvært er den fungerende statsminister? Næh, det bliver ”Natholdet”, som du kender det – statsminister eller ej…, siger Anders Breinholt.

Tirsdag, onsdag og torsdag i næste uge bliver komikeren Lars Hjortshøj, komikeren Uffe Holm og tv-vært og redaktør Signe Lindkvist medværter. Blandt den kommende sæsons øvrige medværter er både kendinge fra programmets første to sæsoner samt nye navne. Seerne kommer bl.a. til at møde Jørgen Leth, Ellen Hillingsø, Andreas Bo og Huxi Bach.

Nyt i ”Natholdet”
Intet er for så vidt ændret, når ”Natholdet” med Anders Breinholt vender tilbage til skærmen. Og dog. For med et nyt studie, Breinholt i ny uniform og live-publikum hver torsdag er ”Natholdet” blevet pudset op og funkler endnu skarpere end tidligere.

Anders Breinholt er beredt, som en gammel spejder helst skal være det:

- Det har været hårdt ikke at sende hen over sommeren, for der er sket så meget, som vi gerne ville have taget under kærlig behandling i ”Natholdet”. Derfor barsler vi i vores første sendeuge med ”Sommerminder”, hvor vi med vemod og brede smil ser tilbage på de hændelser – store som små – der har præget de forgangne fire måneder. Og hov, har der ikke også været et valg? siger Anders Breinholt og fortsætter:

- Og så glæder jeg mig virkelig over, at vi har fået vores helt eget studie med en ny og opgraderet dekoration, og til at jeg kan iføre mig den nye uniform.  Som et nyt tiltag åbner vi dørene for et live-publikum hver torsdag. Vi har haft publikum et par gange tidligere, og det har tilført ”Natholdet” en særlig nerve, som vi altså nu gør til et fast ugentligt element.

Danmarks største redaktion
”Natholdet”’s fanside på Facebook har nu mere end 100.000 fans. På siden deler redaktionen klip og ideer med brugerne, men kommunikationen går i høj grad også den anden vej.

- Vores Facebook-fans er helt utrolige. Rigtig mange deler tv-klip, internet-fænomener, sjove citater og andet med os. Det giver ofte ideer til programindhold, som vi ikke ellers var kommet på. På den måde synes jeg roligt, man kan sige, at ”Natholdet” er tv-programmet med Danmarks største redaktion, siger Anders Breinholt og fortsætter:

- Det har været sjovt at se, hvordan fansitet har haft sit eget liv hen over sommeren. Folk er helt i ”Natholdet”’s ånd blevet ved med at fodre sitet med langt-ude-klip og absurde billeder fra nær og fjern – også selv om programmet har holdt ferie. Dermed har Facebook-sitet udviklet sig til en selvstændig forlængelse af det fjernsyn, vi laver. Man kan sige, at de to medier fodrer hinanden og gør ”Natholdet” til en bred og favnende størrelse.

Den tredje sæson af ”Natholdet” har premiere på TV 2 mandag 26. september klokken 23.05.