Her er årets ti dansepar i 'Vild med dans'

01. september 2023
Af: Simone Skogen Lassen, PR-konsulent
Når TV 2 åbner hele Danmarks dansegulv fredag 22. september klokken 20.00, sker det for 20. gang. TV 2 løfter nu sløret for jubilæumssæsonens ti dansepar.

Hvem danser med hvem i 'Vild med dans'? Det er altid det store spørgsmål, og nu kan TV 2 endelig afsløre de ti par, du kan glæde dig til at følge, når Sarah Grünewald og Martin Johannes Larsen byder velkommen til Danmarks modigste dansere på TV 2 og TV 2 Play fredag 22. september. De ti par er allerede gået i træningslokalerne for at blive klar til den store premiereaften i jubilæumssæsonen:

Andreas Bo Pedersen & Camilla Dalsgaard
Skuespiller og komiker Andreas Bo (56) fik sit folkelige gennembrud i TV 2-programmet 'Live fra Bremen', hvor særligt hans parodier af kendte danskere gjorde programmet til en stor succes. Siden da har man kunnet opleve Andreas Bos komiske talent på landets største scener, hvor han senest var aktuel i Tivolirevyen denne sommer. Andreas Bo er desuden kendt for sine skurkeroller i 'Iqbal'-filmene og 'Ludvig & Julemanden' og som selveste Dirch Passer i TV 2-serien 'Dansegarderoben'.

Barbara Moleko & Damian Czarnecki
Sanger og sangskriver Barbara Moleko (36) brød for alvor lydmuren og blev en kendt stemme i dansk musik, da hun i 2012 udgav sit debutalbum 'Lykken er…' med hitsinglen 'Dum for dig'. Samme år medvirkede hun på L.O.C.-landeplagen 'Helt min egen'. Barbara Moleko står desuden bag et af de helt store øjeblikke i 'Toppen af poppen', da hun sang sin version af Tøsedrengene-hittet 'Indianer' tilbage i 2014. Siden da har hun udgivet to album med stor succes.

Dulfi Al-Jabouri & Malene Østergaard
Skuespiller Dulfi Al-Jabouri (32) debuterede i fængselsfilmen 'R' i 2010 og har siden kunnet opleves i store filmtitler som 'Underverden', 'Valhalla' og 'Krigen'. Dulfi Al-Jabouri har også vist sit talent i DR-serien 'Bedrag' og TV 2-serien 'Efterforskningen'. I år har man desuden haft muligheden for at komme tættere på skuespilleren i tv-programmet 'The Journey', hvor han sammen med en håndfuld kendte danskere drager på en 15 dage lang pilgrimsrejse i Nepal og åbner op om mennesket bag skuespilleren. 

Fredrik Trudslev & Jenna Bagge
Influencer og skuespiller Fredrik Trudslev (23) startede sin karriere som en af de helt store danske youtubere og har i dag en stor følgerskare på Instagram og TikTok, hvor han særligt er kendt for sine sjove sketches. De seneste år har Fredrik Trudslev udvidet sit cv med roller i danske tv-serier, og han kan derfor kalde sig både skuespiller og influencer. 

Kasper Fisker & Karina Frimodt
Kasper Fisker (35) er tidligere professionel fodboldspiller og har huseret på midtbanen på adresser som Brøndby IF, Randers FC og Hobro IK. I dag er tilværelsen som fodboldspiller skiftet ud med titlen som far til tre og podcastvært på programmet 'Fisker i egen sø', hvor han sammen med sin kone, Stephanie, lukker lytterne ind i hverdagen hos den lille familie. Til efteråret kan Kasper Fisker desuden opleves i 'Det Gule Show', som familien Fisker laver sammen med deres gode venner Hans og Jobbe Pilgaard. 

Katinka Lærke Petersen & Mads Vad
Skuespiller Katinka Lærke Petersen (31) debuterede på landsdækkende tv i DR-serien 'Når støvet har lagt sig'. Siden da har Katinka Lærke Petersen slået sig fast som et stort talent i dansk film med sin medvirken i en række filmsucceser. Hun har blandt andet medvirket i biograffilmene 'Elsker dig for tiden', 'Krysantemum' og 'Bytte bytte baby' samt i DR 3-serien 'Far' og TV 2-serien 'Overleverne'. 

Mette Sommer & Morten Kjeldgaard
Mette Sommer (34) har deltaget i TV 2-programmerne 'Bachelor' og 'Bachelorette', hvor hun har søgt kærligheden for åben skærm. Efter sin deltagelse i 'Bachelor', hvor kærligheden udeblev, søgte Mette på ny et match, da hun var hovedperson i realitysuccesen 'Bachelorette'. Denne gang var Mette i fuld fokus, når hun skulle date de mange mandlige bejlere i håbet om et match. Til daglig arbejder Mette som socialpædagog. 

Sebastian Bull & Asta Björk
Skuespiller Sebastian Bull (27) debuterede i Thomas Vinterbergs 'Submarino' i 2010 og har siden medvirket i adskillige danske film og serier. I 2012 fortsatte han samarbejdet med Thomas Vinterberg i den Oscar-nominerede film 'Jagten'. Sebastian Bull har senest været aktuel i filmen 'De forbandede år 2' og serierne 'Doggystyle' på DR og '2 Døgn' på Xee. I 2024 kan han opleves i hovedrollen i spillefilmen 'Vogter' og i den internationale spillefilm 'Azrael'. 

Soeren Le Schmidt & Mie Moltke
Soeren Le Schmidt (35) har som designer skabt kjoler til alt fra kongehuset, diverse røde løbere i Danmark og udlandet og ikke mindst til 'Vild med dans'. Hans design og kjoler har sikret ham flere priser, og så vil mange desuden kende ham som tv-kommentator og modeekspert på kongelige begivenheder.

Özlem Cekic & Thomas Evers Poulsen
Özlem Cekic (47) er kvinden bag 'dialogkaffe', hvor hun i årevis opsøgte mennesker, der sendte hende hademails. Hendes dialogkaffebesøg fik omtale i medier verden over og førte til, at hun som en af meget få danskere i 2018 holdt en såkaldt 'Ted Talk' om emnet. Hun er forfatter, foredragsholder og tidligere folketingsmedlem, men i dag generalsekretær for foreningen Brobyggerne, der arbejder for større tolerance mellem befolkningsgrupper.

For mere info
Du kan læse mere om 'Vild med dans' 2023 på TV 2s pressesite, hvor det også er muligt at downloade billeder af årets ti par samt årets værter.

Billeder af årets ti par skal ved brug krediteres: Henrik Ohsten/TV 2.
Billeder af årets værter skal ved brug krediteres: Mikkel Tjellesen/TV 2.

Pressekontakt
Simone Skogen Lassen, TV 2 Kommunikation, sims@tv2.dk

'Vild med dans' sæson 20 har premiere fredag 22. september klokken 20.00 på TV 2 og TV 2 Play.

 

Billede {0} af {1}