’Puls’ – ny ungdomsserie på TV 2 PLAY

Bastian (spillet af Albert Rudbeck Lindhardt) og Anna (spillet af Viilbjørk Malling Agger) i første sæson af TV 2 PLAYs nye ungdomsserie. (Foto: Lis Dyre / TV 2)

Bastian (spillet af Albert Rudbeck Lindhardt) og Anna (spillet af Viilbjørk Malling Agger) i første sæson af TV 2 PLAYs nye ungdomsserie. (Foto: Lis Dyre / TV 2)

TV 2 PLAYs nye serie følger en gruppe venner, der alle gemmer på hemmeligheder. Første sæson af ’Puls’ har haft premiere på TV 2 PLAY, og sæson to får premiere senere på året.

I TV 2 PLAYs nye ungdomsserie 'Puls' følger vi en gruppe venner, der alle gemmer på en hemmelighed. Forhold slutter, søskende svigtes, og venskaber går i stykker, når alle pludselig har noget på hinanden, og sandhederne ser dagens lys.

Bastian spiller basketball på det lokale basketballhold med Erik, Samir og sin storebror, Adam. Samir er holdets store stjerne og pigernes drøm. Da holdet for første gang får chancen for at rykke op i ligaen, er det selvfølgelig også Samir, der scorer det afgørende mål. Men midt i euforien lurer jalousi og splittelse.

Erik er hemmeligt forelsket i Samirs kæreste, Tenna, og rivalens succes får jalousien til at vokse i ham. Da Erik opdager, at Samir gemmer på en stor hemmelighed, ser han sit snit til at indtage en ny position i gruppen og afslører den for hele venneflokken.

Bastian, Samir, Anna, Tenna, Sophia, Erik og Adams stærke venskab trues nu af total splittelse, da det hurtigt viser sig, at Samir ikke er den eneste, der har hemmeligheder.

Første sæson af 'Puls' har haft premiere og kan ses på TV 2 PLAY. (Foto: Yannick Wolff / TV 2)

Første sæson af 'Puls' har haft premiere og kan ses på TV 2 PLAY. (Foto: Yannick Wolff / TV 2)

Fakta om 'Puls'-serien

'Puls' er produceret af Toolbox Film for TV 2 med støtte fra Det Danske Filminstitut og i samarbejde med Just Eat. 'Puls' er en ungdomsserie i to sæsoner. Sæson ét består af ni afsnit á 14-15 minutter. Sæson 2, som også er på ni afsnit, får premiere senere på
året.

Serien er skrevet af Mette Føns, Tomas Lagermand Lundme og Christian Gamst Miller-Harris. Mette Føns har også instrueret serien. Producer er Maria Stevnbak Westergren.

De første tre afsnit fra seriens første sæson var udtaget til SeriesMania 2020 i kategorien 'Short Forms Competition'.

Første sæson af 'Puls' har haft premiere på TV 2 PLAY søndag 19. juli.

På rollelisten er:
● Amer Bosnjak (Samir)
● Albert Rudbeck Lindhardt (Bastian)
● Vilmer Trier Brøgger (Erik)
● Frederik Winther Rasmussen (Adam)
● Isabella Møller Hansen (Tenna)
● Viilbjørk Malling Agger (Anna)
● Caroline Grigo (Sophia)

-------

Se trailer for 'Puls' via dette link.

Billede {0} af {1}