Morten Ankerdal til ’Go’ morgen Danmark’

Morten Ankerdal bliver fra 1. februar vært på 'Go' morgen Danmark' samtidig med, at han kan dække visse sports-events for TV 2 og TV 2 SPORT. (Foto: Anders Brohus / TV 2)

Morten Ankerdal bliver fra 1. februar vært på 'Go' morgen Danmark' samtidig med, at han kan dække visse sports-events for TV 2 og TV 2 SPORT. (Foto: Anders Brohus / TV 2)

Den populære TV 2-vært får fra februar sin faste hverdag på ’Go’ morgen Danmark’ – herudover inddrages han i TV 2s sportsdækning ved store håndboldkampe og særlige events.

TV 2 SPORT-vært Morten Ankerdal skifter pr. 1. februar 2018 – efter decembers ’TV 2 017: De kongelige øjeblikke’ og januars EM i herrehåndbold – til ’Go morgen Danmark’.

Jobbet som ’Go’ morgen Danmark’-vært kombineres med en vis tilknytning til TV 2 SPORT, hvor Morten Ankerdal fortsat vil være vært ved events som VM i fodbold i sommeren 2018 og ved visse håndboldkampe, bl.a. herrelandskampe.

Og netop denne kombination gør stillingen til ”et drømmejob”, som Morten Ankerdal udtrykker det.

- Jeg får opfyldt min passion for sport, og jeg får ’Go’ morgen Danmark’ med alt, hvad det indebærer af møder med mennesker og interviews om deres liv og passion. For mig handler tv om mennesker og skæbner, og det er også et kernefokus i ’Go’ morgen Danmark’. Mødet med mennesker er en afgørende drivkraft i mit arbejde, siger Morten Ankerdal.

Kender jobbet indefra

TV 2-værten har flere gange været vikar i ’Go’ morgen Danmark’ (og også i en periode i ’Go’ aften Danmark’), og dermed kender han morgen-tv-jobbet bedre end de fleste.

- Derfor var det heller ikke nogen svær beslutning at sige ’ja’, da jeg blev spurgt, og da det blev muligt at kombinere ’Go’ morgen Danmark’ med en tilknytning til TV 2 SPORT, siger Morten Ankerdal.

Han har gennem årene haft værtsopgaver i mange forskellige programmer, og han betegner ’Go’ morgen Danmark’ som ”en af de sværeste genrer” for en vært.

- Her skal du inden for meget kort tid balancere mellem forskellige indslag og stemninger. Det er udfordrende som vært, men det er samtidig med til at udvikle mig som studievært, siger Morten Ankerdal.

Pr. 1. februar sker yderligere en ændring på ’Go’ morgen Danmark’, hvor Michael Robak stopper som vært. Han er fra februar ansat som redaktør for TV 2 NEWS’ daglige program ’NEWS & Co.’, der har været i luften siden januar 2017 og har sikret nyhedskanalen solid fremgang på hverdage mellem klokken 16 og 18.

Seneste nyt

Anna (Molly Egelind).
03. juli 2020

TV 2-sommeren står (også) i fiktionens tegn

Link til TV 2-sommeren står (også) i fiktionens tegn
Dan Sommerdahl (Peter Mygind) og Flemming Torp (André Babikian).
03. juli 2020

'Sommerdahl' er tilbage i Helsingør

Link til 'Sommerdahl' er tilbage i Helsingør
03. juli 2020

YouSee-kunder kan nu vælge TV 2 PLAY i Bland Selv

Link til YouSee-kunder kan nu vælge TV 2 PLAY i Bland Selv

Billede {0} af {1}