’Go’ morgen Danmark’ og ’Go’ aften Live’ holder skansen på Facebook

Trods tv-pause når både ’Go’ morgen Danmark’ og ’Go’ aften Live’ fortsat ud til danskerne – ikkevia TV 2s hovedkanal, men via Facebook, hvor mange tusinde følger Go'-programmerne.Siden fredag 13. marts har danskerne måttet undvære både ’Go’ morgen Danmark’ og ’Go’ aften Live’, der begge midlertidigt udgår som følge af TV 2s stærke fokus på nyhedsdækning.

Men i går, tirsdag, kunne danskerne atter starte dagen i selskab med en Go’-vært, nemlig Puk Elgård. Det foregik dog ikke på TV 2, men på Go’s Facebook-side, som flere end 200.000 danskere følger. Her vil både værter og faste eksperter i de kommende dage gøre en ekstra indsats for at fastholde kontakten til programmernes mange faste seere. 

- ’Go’ morgen Danmark’ og ’Go’ aften Live’ har et meget populært SoMe-univers med en masse loyale og aktive følgere, og dem vil vi selvfølgelig gerne bevare den daglige kontakt til. Derfor har vi sammen med redaktionen valgt at opretholde aktiviteten i Go’s Facebok-community, fortæller TV 2-redaktør på ’Go’ morgen Danmark’ og ’Go’ aften Live’, Henriette Ladegaard-Pedersen.

Selv om 'Go' morgen Danmark' holder sendepause på TV 2, hvor nyhedsdækning har overtaget morgenfladen, kunne Puk Elgård tirsdag morgen opleves på skærmen - denne gang via Facebook, hvor Go's værter og faste eksperter vil sende indslag til glæde for de flere end 200.000 følgere. (Foto: Per Arnesen / TV 2)

Et fast holdepunkt i hverdagen
Mange danskere er vant til at starte dagen i selskab med ’Go’ morgen Danmark’s værter. Derfor var det for flere følgere et glædeligt gensyn, da Puk Elgård tirsdag morgen sendte live på Go’s Facebook-side. Her var Puk Elgård gået en tur i skoven for at tale med psykolog Carsten Juul om blandt andet angst og psykisk sårbarhed. 

- Flere af vores værter og faste eksperter har haft lyst til at bidrage med tips og tricks og betragtninger om, hvordan vi i disse dage kan stå sammen hver for sig. Med morgengymnastik, ture i naturen, nabohjælp, havearbejde og vigtige samtaler om det, der er svært lige nu – akkurat som det indslag, Puk lavede i morges, siger Henriette Ladegaard-Pedersen og fortsætter:

- Hver dag har selvfølgelig sin udvikling og sine nye begrænsninger, og redaktionen må selvfølgelig til enhver tid agere begavet og inden for rammerne. Men så længe de kan, vil Go’-værterne og eksperterne bevare kontakten til vores mange trofaste seere. Vi producerer gerne på enkle måder, når bare vi opfylder målet om at være til stede for danskerne.

I morgen, torsdag, kan du blandt andet se med, når Puk Elgård sammen med Go' morgen Danmarks faste dyrekspert, Anders Koefoed, tager en tur i skoven for at udforske dyrelivet.  

Du kan følge Go’s daglige indslag fra både værter og faste eksperter her.

Seneste nyt

30. juli 2020

Bent Fabricius-Bjerre – et liv omkring et flygel

Link til Bent Fabricius-Bjerre – et liv omkring et flygel
29. juli 2020

'Bent Fabricius-Bjerre - Det sidste ord' på TV 2

Link til 'Bent Fabricius-Bjerre - Det sidste ord' på TV 2
28. juli 2020

TV 2 viser den samlede dokumentar 'Plejehjemmene bag facaden'

Link til TV 2 viser den samlede dokumentar 'Plejehjemmene bag facaden'

Billede {0} af {1}