Magnus Millangs film 'Kein Problem ' på ZULU og PLAY

Mikkel Boe Følsgaard som Nicolaj i Magnus Millangs kortfilm 'Kein Problem' fra 2017. (Foto: Mettelise Film / TV 2)

Mikkel Boe Følsgaard som Nicolaj i Magnus Millangs kortfilm 'Kein Problem' fra 2017. (Foto: Mettelise Film / TV 2)

27-09-2017
Af: TV 2 Kommunikation

TV 2 ZULU har tirsdag 3. oktober tv-premiere på den humoristiske kortfilm 'Kein Problem' med bl.a. Mikkel Boe Følsgaard og Christopher Læssø. Filmen kan allerede nu ses på TV 2 PLAY.

Den danske kortfilm ’Kein Problem’, som har tv-premiere på TV 2 ZULU tirsdag 3. oktober, er lavet af en af dansk comedys store navne, Magnus Millang, der bl.a. er kendt fra ZULU-serien ’Danish Dynamite’. Filmen er stærkt besat med skuespillere som Mikkel Boe Følsgaard, Christopher Læssø, Alexandre Willaume og Julie Agnete Vagn.

'Kein Problem' foregår i musikmiljøet i slutningen af 1990'erne, hvor der både er talent, spidse albuer og masser af nerver. På et spillested øver bandet Traffic Jam inden aftenens store koncert. De to backing-sangere Nicolaj og Mathias (Mikkel Boe Følsgaard og Christopher Læssø) er trætte af, at de altid er ude af rampelyset og har i det skjulte ambitioner om at stå forrest på scenen.

Deres venskab bliver sat på en hård prøve, da bandets forsanger, Kim Langer (Alexandre Willaume), melder sig syg. Nu vil både Nicolaj og Mathias være forsanger under den kommende koncert. Men der er kun plads til én ved den forreste mikrofon!

Det lille menneske, som bor i os alle
Magnus Millang er kendt fra figurer som ejendomsmægleren 'Jeppe K' fra 'Danish Dynamite', men han har også rendt rundt med en filminstruktør i maven. Og den lyst har han fået udlevet med den fine 'Kein Problem', der viser, at hans funny bone også gør sig gældende bag kameraet.

Han har skrevet manuskriptet i samarbejde med manuskriptforfatteren Mads Rosenkrantz Grage, og deres fælles komiske gehør giver plads til Mikkel Boe Følsgaard og Christopher Læssøs fine, underspillede skuespillerpræstationer. 

I ’Kein Problem’ udfolder Magnus Millang sin komiske sans og blik for karakterer med brister. Deres ambitioner forbliver usagte - men bestemt ikke ubemærkede. 

- Intentionen var at lave noget uden mig selv, som tog dramaet til grænsen inden for comedy. I forhold til 'Danish Dynamite' skulle det være meget mere underspillet og filmisk. Det blev til denne lille film om nogle kæmpestore egoer i en meget lille arena, siger filmens instruktør og manuskriptforfatter, Magnus Millang, og fortsætter:

- Dette er historien om det lille menneske, som jeg mener, bor i os alle, og som vi alle kan relatere til.

Kortfilmen ’Kein Problem’ kan allerede nu ses på TV 2 PLAY.

Seneste nyt

24. november 2020

Musikken i fokus på TV 2 i corona-året 2020

Link til Musikken i fokus på TV 2 i corona-året 2020
Annette Heick og Rasmus Botoft i 'Året der gak' fra 2020.
23. november 2020

Annette Heick og Rasmus Botoft er værter ved 'Året der gak' 2020.

Link til Annette Heick og Rasmus Botoft er værter ved 'Året der gak' 2020.
20. november 2020

Hæder til Mille Dinesen for hovedrollen i ’Rita’

Link til Hæder til Mille Dinesen for hovedrollen i ’Rita’

Billede {0} af {1}