'Juleønsket' er et hit på TV 2 PLAY

Fra 'Juleønsket' på TV 2: Julie (Olivia Hillingsø) og hendes bedste ven Willy (Helmer Solberg). (Foto: Per Arnesen / TV 2)

Fra 'Juleønsket' på TV 2: Julie (Olivia Hillingsø) og hendes bedste ven Willy (Helmer Solberg). (Foto: Per Arnesen / TV 2)

07. december 2015;
Af: TV 2 Kommunikation

TV 2s nye julekalender var sidste uges mest eftertragtede indhold på TV 2s streamingtjeneste TV 2 PLAY - og er på vej til at blive den største succes på TV 2 PLAY nogensinde.

Det er ikke kun, når TV 2 hver aften sender dagens afsnit af 'Juleønsket', at mange seere følger med. På TV 2 PLAY er den nye julekalender også så populær, at 'Juleønsket' placerer sig som det mest aktiverede indhold blandt tjenestens abonnenter.

Faktisk har op mod en tredjedel af samtlige abonnenter været inde og kigge med på 'Juleønsket' on demand - det vil sige præcis, når det passer ind i hverdagen.

Snigpremierer er populære
Det er TV 2s analyseafdeling, der har undersøgt abonnenternes brug af TV 2 PLAY, og undersøgelsen viser også, hvordan TV 2 PLAYs abonnenter følger med i 'Juleønsket'. En del abonnenter vælger at se snigpremieren af morgendagens afsnit, så snart det er tilgængeligt, efter at dagens afsnit har været vist på TV 2. Analysen viser dog ikke, om det er børnene, der vil have et forspring i skolegården, eller om det er forældrene, der ikke kan vente.

Derudover vælger en del abonnenter at se dagens afsnit om morgenen på den 'rigtige' dag. Endelig er der en del abonnenter, der lige skal nå at se gårsdagens afsnit op mod kl. 20, lige inden dagens aktuelle afsnit sendes på TV 2. Dermed bidrager 'Juleønsket' også til, at søndag 6. december var den dag nogensinde, hvor flest abonnenter har brugt TV 2 PLAY i løbet af en dag.

- Vi er rigtig glade for, at 'Juleønsket' er så populært på TV PLAY. Det viser, hvordan vores tilbud med snigpremierer er efterspurgt blandt brugerne. Og så viser det, at TV PLAY er et rigtig godt supplement til dem, der gerne selv vil bestemme, hvornår de ser fjernsyn i forhold til at få det til at gå op med en travl hverdag, siger Sune Roland, som er kanalchef for TV 2 PLAY.

Første afsnit af 'Juleønsket' kan fortsat ses gratis på TV 2 PLAY via dette link.

Hitter også på TV 2
Seerne har i øvrigt også taget rigtig godt imod 'Juleønsket' på TV 2. ’Juleønsket’ er klart den mest sete julekalender af årets julekalendere på tv. ’Juleønsket’ på TV 2 har i snit haft 1.013.000 seere til de første seks afsnit. Seerandelen er 47 procent, og det betyder, at 47 procent af dem, der har tændt for fjernsynet ved 20-tiden, ser TV 2 og ’Juleønsket’.

-----------

Om TV 2 PLAY
TV 2 PLAY er TV 2s streamingtjeneste, der gør det muligt at se hele TV 2 helt, som man vil. Her findes dansk fiktion og comedy, udenlandske serier, film, dansk dokumentar og underholdning samt unikt indhold kun på TV 2 PLAY. Både som snigpremierer på bl.a. fiktion og comedy og som catch up på tidligere afsnit og programmer. TV 2 PLAY kan ses på smart-tv, computer, smartphones, tablets og via Chromecast/Airplay.

Billede {0} af {1}