Finale i ’Danmark har talent’

Nini Brothers, Magnus Labbe og Peter Nørgaard er blandt dem, der dyster om at vinde 'Danmark har talent'. (Foto: Lotta Lemche / TV 2)

Nini Brothers, Magnus Labbe og Peter Nørgaard er blandt dem, der dyster om at vinde 'Danmark har talent'. (Foto: Lotta Lemche / TV 2)

Lørdag 7. marts bliver det afgjort, hvem der løber med de 250.000 kroner, når der er finale i ’Danmark har talent’.

Siden slutningen af december har seerne kunnet følge de mange farverige og imponerende optrædener, når deltagerne i ’Danmark har talent’ lørdag efter lørdag har skullet overbevise seere og dommere om deres unikke talent.

Nu har feltet snævret sig ind til seks finalister, der kæmper om at vinde 250.000 kroner og titlen som Danmarks største talent i den finale, som sendes direkte på TV 2 lørdag kl. 20.00.

’Danmark har talent’ har frem til finalen i gennemsnit haft trekvart million seere, og dermed er ’Danmark har talent’ et af de mest succesfulde lørdagsunderholdningsprogrammer i de senere år.

Seks deltagere – og wildcard til finalist nummer syv
Seerne skal via sms-stemmer afgøre, om det skal være det syngende postbud Henning Vad, der i sin tid fik den gyldne buzzer af TopGunn, poledanseren Magnus Labbe, bugtaleren Peter Nørgaard, danseduoen Nini Brothers, tryllekunstneren Henning Nielsen eller beatboxeren Thorsen, der skal løbe af med sejren.

Desuden vil der være en syvende finalist. Dommerkvartetten voterede efter den sidste semifinale i lørdags, og her skulle dommerne nå til enighed om, hvem de ville give et wildcard til finalen. Hvem der har fået den sidste finaleplads, kan man se i showet lørdag aften, hvor også TopGunn går på scenen og giver et nummer.

- Jeg glæder mig til at se samtlige finalister gøre deres ypperste. Og skulle den glippe, bliver de ved med at gøre sig umage og stiller op igen med fornyet energi. Og så glæder jeg mig til, at der skal uddeles et wildcard. Det bliver svært, for det er den sidste indflydelse, vi dommere har, siger Jarl Friis-Mikkelsen, en af de fire dommere i 'Danmark har talent'.

I finalen er det udelukkende seerne, som via sms-stemmer bestemmer, hvem der løber med titlen som vinder af 'Danmark har talent' og præmien på en kvart million kroner.

- Det er forfærdeligt at være uden for indflydelse. Men jeg har fuld tiltro til, at seerne ved, hvad rigtigt originalt talent er, siger Jarl Friis-Mikkelsen.

'Danmark har talent' kan også ses på TV 2 PLAY.

 

 

Seneste nyt

30. juli 2020

Bent Fabricius-Bjerre – et liv omkring et flygel

Link til Bent Fabricius-Bjerre – et liv omkring et flygel
29. juli 2020

'Bent Fabricius-Bjerre - Det sidste ord' på TV 2

Link til 'Bent Fabricius-Bjerre - Det sidste ord' på TV 2
28. juli 2020

TV 2 viser den samlede dokumentar 'Plejehjemmene bag facaden'

Link til TV 2 viser den samlede dokumentar 'Plejehjemmene bag facaden'

Billede {0} af {1}