Stor, inspirerende underholdning på TV 2 FRI

TV 2 FRI er i fuld gang med optagelserne til den danske udgave af det populære BBC-format 'The Great British Sewing Bee'. Vært er Lene Beier, mens designerne Jesper Høvring og Jette With er dommerne, der skal finde Danmarks bedste amatørskrædder i 'Klar, parat, sy!'

Designer Jesper Høvring, vært Lene Beier og beklædningsdesigner Jette With. (Fotos: Sille Serup / TV 2)

Maskinerne er trådet, de ti deltagere, dommerne og værten er fundet, og opgaverne ligger klar: Kreativitet og fingersnilde er i højsæde, når Danmarks bedste amatørskrædder skal kåres i TV 2 FRIs nye store efterårsunderholdning 'Klar, parat, sy!'.

- Danskerne er kreative, iderige og elsker at skabe noget selv, og vi ved, at der findes mange dygtige amatørskræddere ude i landet. Nu skal vi finde den bedste ud af vores ti deltagere, og med 'Klar, parat, sy!' får vi både lov til at se, hvad de kan, og blive inspireret til selv at komme i gang med symaskinen. Det bliver både sjovt og hårdt for vores ti deltagere, når de skal vise, hvad de duer til, og ikke mindst, når de skal bedømmes af vores dygtige og kompetente dommere, Jesper Høvring og Jette With, som jeg er rigtig glad for at have med på holdet sammen med vores talentfulde vært Lene Beier, siger TV 2 FRI-redaktør Micha Barken-Fuglede.

Jesper Høvring er på rekordtid blevet de kendte og kongeliges foretrukne designer, når det kommer til couture-kjoler.

Dygtige dommere bedømmer
I 'Klar, parat, sy!' vil deltagerne i hvert program få to udfordringer - en kreativ og en teknisk.

De to dommere bedømmer de færdige produkter og beslutter, hvilke af deltagerne der har klaret opgaverne bedst - og hvem der må forlade symaskinen og dermed programmet. Og det er dygtige dommere, der bedømmer:

Jesper Høvring er på rekordtid blevet de kendte og kongeliges foretrukne designer, når det kommer til couture-kjoler, mens den bramfrie beklædningsdesigner Jette With, som har undervist i 45 år på Danmarks Designskole, kender den danske og internationale modebranche ud og ind. Flere af de danske designere, der i dag er internationalt kendte, har trådt deres designmæssige barnesko i Jettes skørter.

Beklædningsdesigner Jette With.

Deltagere fra
hele Danmark

De ti deltagere i 'Klar, parat, sy!' kommer fra hele Danmark og har alle det til fælles, at de er vilde med at sy.

Men de syer ikke bare for sjov, for selv om ingen af dem lever af deres ferme fingre og kreative kunnen, er der alligevel en god grund til, de bruger tid i syrummet.

Vi møder blandt andre Michael fra Fredericia, der har syet i tre år. Michael elsker at klæde sig ud som dragqueen, men har svært ved at finde kostumerne - og så må han jo lave dem selv. Hos Karin i København er grundholdningen, at hvis hun ikke har råd til at købe det, hun vil have, må hun lave det selv - også når det gælder de store rober til rollespil.

 

 

 

Læs flere nyheder

Seneste nyt

Anna (Molly Egelind).
03. juli 2020

TV 2-sommeren står (også) i fiktionens tegn

Link til TV 2-sommeren står (også) i fiktionens tegn
André Babikian som Flemming Torp, Laura Drasbæk som Marianne Sommerdahl og Peter Mygind som Dan Sommerdahl.
03. juli 2020

'Sommerdahl' er tilbage i Helsingør

Link til 'Sommerdahl' er tilbage i Helsingør
03. juli 2020

YouSee-kunder kan nu vælge TV 2 PLAY i Bland Selv

Link til YouSee-kunder kan nu vælge TV 2 PLAY i Bland Selv

Billede {0} af {1}