'Breinholt & Venner' - nyt underholdnings-talkshow fredag aften på TV 2

I efteråret suppleres TV 2s store weekendunderholdning med endnu et originalt program, hvor Anders Breinholt blander samtale, musik, leg og sketch med gode venner og spændende gæster.

I de seneste fire år er Anders Breinholt med ’Natholdet’ blevet kongen af late night i Danmark. Nu indtager Breinholt primetime, og fra fredag 19. september er han klar med et helt nyt underholdende talkshow på TV 2.

’Breinholt & Venner’ er Anders, som vi kender ham – i godt selskab og uden filter, men i en helt ny ramme. Hver fredag i efteråret får Anders Breinholt i sit nye underholdnings-talkshow besøg af en ven.

Men ’Breinholt & Venner’ er på ingen måde et klassisk talkshow med Anders Breinholt bag skrivebordet. Her er tale om et originalt, nyt program, der blander samtale, musik, leg og sketch.

En aften, hvor hele Danmark hygger sig med venner
- Vi glæder os rigtigt meget til at sende ’Breinholt & Venner’, siger TV 2s underholdningschef, Gitte Madsen, og fortsætter:

- Breinholt er en af de få værter, der ikke tager særlige hensyn til former og etikette. Den umiddelbarhed, der ligger i – stort set uden filter – at sige, hvad man tænker og samtidig at kunne slippe afsted med lidt af hvert, fordi der altid er en respekt bag hvert et ord, er en sjælden egenskab i mediebilledet. Det samme gælder den række af kendte gæster, han hver fredag får besøg af.

- Fredag er den aften, hvor hele Danmark hygger sig med deres venner, og det samme gør vi på TV 2, siger Gitte Madsen.

Underholdningschef Gitte Madsen, TV 2. (Foto: Per Arnesen / TV 2)

Ikke to fredage
bliver ens

Anders Breinholt inviterer hver uge en ny ven i studiet, og ikke to fredage bliver ens. Både aftenens indslag og aktiviteter samt programmets scenografi vil variere fra uge til uge helt afhængigt af, hvilken ven Breinholt har inviteret. Fælles for alle gæster er, at vi kender dem i forvejen, og at vi nu får muligheden for at komme tættere på.

- At vi kalder programmet ’Breinholt & Venner’, sigter til stemningen i programmet. Mine venner er nogen, jeg hygger mig med, og som jeg er lidt tættere på, end jeg er på alle andre. Og så kan jeg have det pissesjovt med mine venner. Den stemning går vi efter i ’Breinholt & Venner’. Jeg kommer til at invitere folk i studiet, som jeg ved, mange danskere gerne vil lære bedre at kende. Vi laver et program, der kommer til at emme af stemning – et show, hvor vi skal tale sammen, lege sammen og hygge os helt vildt sammen, ikke mindst med seerne, siger Anders Breinholt.

’Breinholt & Venner’ udspiller sig altid foran og sammen med et publikum. Der er premiere fredag 19. september, og programmerne sendes i to afdelinger: I pausen mellem aftenens to ’Vild med dans’-programmer og efter ’Vild med dans – afgørelsen’.

’Natholdet’ fortsætter
’Natholdet’ fortsætter som altid på TV 2 mandag-torsdag, hvor programmet i otte sæsoner har bidt sig fast som et succesfuldt late night-show.

Seerne har været trofaste – også til de udgaver, hvor det ikke har været Anders Breinholt selv, der sad i værtsstolen. Og når niende sæson af ’Natholdet’ har premiere mandag 22. september, bliver det med en ny værtsopstilling hen over efteråret.

-------------------------

Publikumsbilletter til 'Breinholt & Venner' koster 90 kr. + gebyr og kan købes gennem Billetlugen.

 

 

 

Læs flere nyheder

Seneste nyt

Anna (Molly Egelind).
03. juli 2020

TV 2-sommeren står (også) i fiktionens tegn

Link til TV 2-sommeren står (også) i fiktionens tegn
André Babikian som Flemming Torp, Laura Drasbæk som Marianne Sommerdahl og Peter Mygind som Dan Sommerdahl.
03. juli 2020

'Sommerdahl' er tilbage i Helsingør

Link til 'Sommerdahl' er tilbage i Helsingør
03. juli 2020

YouSee-kunder kan nu vælge TV 2 PLAY i Bland Selv

Link til YouSee-kunder kan nu vælge TV 2 PLAY i Bland Selv

Billede {0} af {1}