'Badehotellet' åbner med optagelser til sæson 2

Seks nye afsnit af TV 2s populære dramaserie er på vejtil danskerne.

Stuepigerne (fra venstre) Edith (Ulla Vejby Kristensen), Otilia (Merete Mærkedahl), Fie (Rosalinde Mynster) og Martha (Ena Spottag). (Foto: Mike Kolöffel / TV 2)

I dag, mandag 19. maj, går optagelserne til en ny sæson af TV 2s populære serie 'Badehotellet' i gang på Risby-studierne, og de fortsætter frem til efteråret.

Der er gået et helt år, siden vi sidst så de skønne gæster og personalet på hotellet. Vi skriver 1929 - en tid, hvor optimismen og økonomien er på sit højeste, og både velkendte og nye gæster, fester og alliancer er på vej på Andersens Badehotel ved Vesterhavet.

- Vi har sommerfugle i maven og glæder os til åbne 'Badehotellet' igen. Manuskripterne ligger klar, og både skuespillerne og holdet bag er klar til at rejse tilbage til sommeren 1929. Den fantastiske seeropbakning, vi har oplevet på første sæson, har skabt en euforisk stemning herude, og alle vil gøre deres yderste for at indfri de høje forventninger, der er til anden sæson, siger producer Michael Bille Frandsen, SF Film Production.

’Badehotellet’, der er skabt og skrevet af Stig Thorsboe og Hanna Lundblad, er den mest sete fiktionsserie på TV 2 siden 'Strisser på Samsø', og første sæsons seks afsnit blev i snit set af over 1,5 mio. seere.

- Med 'Badehotellet' har vi skabt et samlingssted for danskerne, hvor det er tilladt at blive lidt klogere på vores fælles fortid i en underholdende ramme, hvor der også er plads til smil. Vi glæder os til at præsentere en helt ny sæson, hvor både velkendte og nye gæster tjekker ind, siger TV 2-fiktionschef Katrine Vogelsang.

'Badehotellet' produceres for TV 2 af SF Film Production i co-produktion med Nitrat Film og Thorsboe & Lundblad og med støtte fra Public Service Puljen og Nordisk Film & TV Fond. Den nye sæson af 'Badehotellet' vises på TV 2 i 2015.

 

 

 

Læs flere nyheder

Seneste nyt

Anna (Molly Egelind).
03. juli 2020

TV 2-sommeren står (også) i fiktionens tegn

Link til TV 2-sommeren står (også) i fiktionens tegn
André Babikian som Flemming Torp, Laura Drasbæk som Marianne Sommerdahl og Peter Mygind som Dan Sommerdahl.
03. juli 2020

'Sommerdahl' er tilbage i Helsingør

Link til 'Sommerdahl' er tilbage i Helsingør
03. juli 2020

YouSee-kunder kan nu vælge TV 2 PLAY i Bland Selv

Link til YouSee-kunder kan nu vælge TV 2 PLAY i Bland Selv

Billede {0} af {1}