"Natholdet" har premiere på sit helt eget awardshow

Danmark får sit første awardshow, hvor det er tv-seerne, der er nomineret og kan vinde.

Anders Breinholt er vært i "Natholdet". (Foto: Henrik Ohsten / TV 2)

Når "Natholdet" for første gang sender sit eget awardshow lørdag 28. december kl. 21.10, bliver det også den første prisuddeling nogensinde, hvor det er seerne, der er de nominerede og kommer på podiet.

De nominerede er nemlig dem, der i årets løb har sendt de bedste tips ind til "Natholdet"s redaktion. Og derfor er det seerne, der har muligheden for at komme op og modtage den eftertragtede "Natholdet"-statuette.

Blandt kategorierne til "Natholdet Awards 2013" finder man Årets Fald, Årets Frihus Fail, Årets Sportsøjeblik og den helt store pris, Årets Tip. "Natholdet"s redaktion har desuden indstiftet en specialpris.

Når "Natholdet Awards 2013" løber af stabelen, bliver der tale om en kavalkade af højdepunkter og favoritter fra samtlige "Natholdet"s udsendelser i 2013.

Med andre ord er samtlige nomineringer og samtlige klip saftspændte og ur-komiske bidder af virkeligheden, når den overgår fantasien mest. Derfor er der en god chance for, at "Natholdet Awards" bliver et af de sjoveste awardshows set på tv.

Mellem priserne bliver det muligt at opleve hidtil uafdækkede øjeblikke i "Natholdet"s arbejdsprocesser, når redaktionen inviterer på et kig dybt inde i programmets maskinrum. Der bliver også vist masser af fraklip og gode gensyn med de allerbedste øjeblikke fra "Natholdet"s sæson 7.

Det vil være en skare af "Natholdet"-medværter gennem tiden, der præsenterer de enkelte kategorier, og også her er der overraskelser i vente.

 

 

 

Læs flere nyheder

Seneste nyt

Anna (Molly Egelind).
03. juli 2020

TV 2-sommeren står (også) i fiktionens tegn

Link til TV 2-sommeren står (også) i fiktionens tegn
André Babikian som Flemming Torp, Laura Drasbæk som Marianne Sommerdahl og Peter Mygind som Dan Sommerdahl.
03. juli 2020

'Sommerdahl' er tilbage i Helsingør

Link til 'Sommerdahl' er tilbage i Helsingør
03. juli 2020

YouSee-kunder kan nu vælge TV 2 PLAY i Bland Selv

Link til YouSee-kunder kan nu vælge TV 2 PLAY i Bland Selv

Billede {0} af {1}