TV 2 Frihuset bliver hele Danmarks fristed

TV 2s fritidskanal har nu valgt Frihuset, hvorfra der hver dag skal sendes to timers direkte tv til danskerne. Huset, der er en lille landejendom, ligger smukt ud til Isefjorden.

Kanalchef for TV 2 Networks, Maiken Wexø. (Foto: Lars H / TV 2)

TV 2s nye fritidskanal TV 2 Fri har nu valgt en smukt beliggende landejendom i Hornsherred som hjemsted for kanalens to timers direkte daglige tv-programmer til danskerne om have, mad, gør-det-selv, vejr, bolig, natur, dyr, hobby, forbrugertests og meget mere.

Huset får navnet Frihuset, og det skal nu igennem en ombygning, så ejendommen kan rumme faciliteter til den daglige tv-produktion.

Ejendommen og dens særlige beliggenhed giver fantastiske programmæssige muligheder for TV 2 Fri, siger Maiken Wexø, der er kanalchef for TV 2 Networks.

- Vi glæder os til at komme i gang med at plante urtehaver og prydhaver og sætte huset i stand – og i det hele taget boltre os på de mange dejlige kvadratmeter. Vi håber, danskerne vil følge tæt med i udviklingen af huset og tage stedet til sig som deres eget fristed, siger Maiken Wexø.

Udsendelserne fra Frihuset bliver nogle af kanalens fyrtårnsprogrammer. De skal produceres af produktionsselskabet Eyeworks, og det samarbejde glæder Maiken Wexø sig til:

- Vi har gennem årene et rigtigt godt samarbejde med Eyeworks, som har leveret mange store Charlie-successer, siger kanalchefen, der har sat gang i arbejdet med at finde værter, eksperter og andre ildsjæle til programmerne fra Frihuset. 

Eyeworks går i gang med at rekruttere medarbejdere
Hos Eyeworks glæder administrerende direktør Esben Halding sig også over det fælles projekt mellem TV 2 Fri og Eyeworks. Et af de næste skridt bliver at ansætte værter og øvrige medarbejdere til redaktionen af programmerne fra Frihuset.

- Det er en stor og krævende opgave at opbygge et helt nyt programunivers på en ny kanal og udvikle det sammen med TV 2. Det bliver både spændende og sjovt at være med til, men vi underkender heller ikke, at det bliver noget af en mundfuld at producere et dagligt liveprogram ved Isefjorden. Til gengæld får Frihusets medarbejdere Danmarks smukkest beliggende tv-arbejdsplads, siger Esben Halding.

TV 2s nye fritids- og friluftskanal går i luften søndag 5. maj 2013. TV 2 har allerede indgået distributionsaftaler for TV 2 Fri med Stofa, Waoo!, Viasat og Canal Digital, og der pågår fortsat forhandlinger med flere distributører og med antenneforeninger.

 

Læs flere nyheder

Seneste nyt

30. juli 2020

Bent Fabricius-Bjerre – et liv omkring et flygel

Link til Bent Fabricius-Bjerre – et liv omkring et flygel
29. juli 2020

'Bent Fabricius-Bjerre - Det sidste ord' på TV 2

Link til 'Bent Fabricius-Bjerre - Det sidste ord' på TV 2
28. juli 2020

TV 2 viser den samlede dokumentar 'Plejehjemmene bag facaden'

Link til TV 2 viser den samlede dokumentar 'Plejehjemmene bag facaden'

Billede {0} af {1}