DMA – årets musikevent klar på TV 2

Efter sidste års seersucces vender DMA – Danish Music Awards – tilbage for fuld udblæsning lørdag 10. november, når TV 2 og musikbranchen fejrer dansk musik i Forum i København.


Igen i år lægger TV 2 skærm til Danmarks absolut største musikalske prisshow – Danish Music Awards. Sammen med IFPI, KODA og resten af Danmark hylder TV 2 lørdag 10. november de bedste, de største og de vildeste stjerner inden for dansk musik.

Rammerne for det helt igennem spektakulære show er igen i år Forum i hjertet af København. Her vil den altid veloplagte ”Natholdet”-vært, Anders Breinholt, på sin helt egen uforudsigelige facon føre såvel seere som stjerner gennem en aften fyldt med bobler, glam og musik.

- Når vi på TV 2 igen i år blænder op for DMA, fortsætter vi vores ambition om at bringe store dansk musikevents på tv. Med DMA vil vi give den danske musikscene mulighed for at folde sig ud i bedste sendetid, og det bliver super fedt, siger TV 2s programchef, Keld Reinicke, og fortsætter:

- Sidste år festede over en million danskere med, da vi sendte direkte fra Forum – det er en succes, vi glæder os til at gentage, og vi ser frem til at invitere alle musikinteresserede danskere med til årets musikbegivenhed på TV 2.

Ud over den eftertragtede Publikumspris er følgende priser i spil til DMA 2012:

Årets Nye Danske Navn, Årets Danske Mandlige Kunstner, Årets Danske Kvindelige Kunstner, Æresprisen, Årets Innovation, Årets Danske Gruppe, Årets Danske Album, Årets Danske Sangskriver, Årets Livenavn og Årets Danske Hit.

DMA 2012 bliver afholdt i Forum i København lørdag 10. november og sendes direkte på TV 2. Billetter til showet sættes til salg 3. september.

 

 

 

Læs flere nyheder

Seneste nyt

30. juli 2020

Bent Fabricius-Bjerre – et liv omkring et flygel

Link til Bent Fabricius-Bjerre – et liv omkring et flygel
29. juli 2020

'Bent Fabricius-Bjerre - Det sidste ord' på TV 2

Link til 'Bent Fabricius-Bjerre - Det sidste ord' på TV 2
28. juli 2020

TV 2 viser den samlede dokumentar 'Plejehjemmene bag facaden'

Link til TV 2 viser den samlede dokumentar 'Plejehjemmene bag facaden'

Billede {0} af {1}