TV 2|VEJRET flytter til Odense

VEJRET flytter sammen med TV 2|NYHEDERNE og skal sende fra et topmoderne studie på Kvægtorvet. Dermed bliver TV 2 endnu bedre til at dække vejret til daglig – og når vejret dramatisk ændrer hverdagen...

TV 2s nyhedsdirektør, Michael Dyrby. (Foto: Miklos Szabo / TV 2)


TV 2|VEJRET vender i starten af 2013 tilbage til Fyn. Samtidig flytter TV 2| VEJRET for første gang sammen med TV 2|NYHEDERNE og får et spritnyt vejrstudie på Kvægtorvet i Odense.

- Vi vil satse endnu mere på vejret i nyhedsdækningen, når TV 2|VEJRET bliver en del af TV 2s nyhedsorganisation og får flere billeder og et større produktionsapparat bag sig. På den måde får vi større fleksibilitet og tyngde i dækningen af vejret – både i det daglige og når vejret med f.eks. skybrud og stormflod dramatisk ændrer hverdagen for danskerne, siger TV 2s nyhedsdirektør, Michael Dyrby.

TV 2|VEJRET får bygget et topmoderne studie på Kvægtorvet. Her bliver der både mulighed for at være inde i studiet og ude i TV 2s gårdhave – og for at fortælle om vejret med hjælp af den nyeste teknologi. Samtidig kan der sendes i HD-kvalitet fra TV 2|VEJRETs studie.

- Vi kan ikke love, at vejret bliver bedre, men vi vil arbejde benhårdt på, at dækningen af vejret bliver bedre. TV 2 laver vejrprogrammer for hele Danmark, og derfor er det en styrke, at TV 2|VEJRET placeres midt i landet. Sammenlægningen med TV 2|NYHEDERNE betyder, at vi kan rykke hurtigt og endnu bedre, når vejret viser tænder eller præsenterer sig fra sin allersmukkeste side, siger Michael Dyrby.

Flytningen af TV 2|VEJRET til Odense og vejrprogrammer i HD-kvalitet ligger i forlængelse af TV 2s koncernstrategi for NYHEDERNE, som bl.a. understreger redaktionens fokus på at dække hele Danmark og på at sende HD-tv.

Kendte værter
Værterne på det nye TV 2|VEJRET i Odense er de kendte ansigter, som danskerne allerede kender fra den nuværende vejrdækning på TV 2 og TV 2 NEWS – med Peter Tanev i spidsen for vejrholdet på TV 2.

- At blive en del af TV 2|NYHEDERNE er fantastisk for formidlingen af vejret til danskerne. Det ligger i god tråd med den udvikling, vi har haft på TV 2|VEJRET de seneste år med etablering af egen vejrmodel og vejrvarsler. Vi glæder os til - fra det nye studie - at give danskerne endnu bedre vejr og til at komme ud i landet og måle temperaturen i danskernes baghave, siger Peter Tanev, TV 2|VEJRET.

TV 2|VEJRET blev etableret i 1994 og har siden starten været produceret for TV 2 af produktionsselskabet STV – først på Sprogø, siden i Odense og nu i København. Det er i forbindelse med udløb af kontrakten med STV, at TV 2|VEJRET flytter til Odense og bliver en integreret del af TV 2s nyhedsorganisation.

TV 2-redaktør på VEJRET er redaktionschef Ninna Kokholm, TV 2|NYHEDERNE.

 

 

 

Læs flere nyheder

Seneste nyt

Anna (Molly Egelind).
03. juli 2020

TV 2-sommeren står (også) i fiktionens tegn

Link til TV 2-sommeren står (også) i fiktionens tegn
Dan Sommerdahl (Peter Mygind) og Flemming Torp (André Babikian).
03. juli 2020

'Sommerdahl' er tilbage i Helsingør

Link til 'Sommerdahl' er tilbage i Helsingør
03. juli 2020

YouSee-kunder kan nu vælge TV 2 PLAY i Bland Selv

Link til YouSee-kunder kan nu vælge TV 2 PLAY i Bland Selv

Billede {0} af {1}