Gode film på TV 2 i weekenden

TV 2 har dansk tv-premiere på hele to film i weekenden. Lørdag på den amerikanske komedie ”Hot Tub Time Machine” og søndag aften på Coen-brødrenes komediedrama ”A Serious Man”.

Craig Robinson som Nick, Rob Corddry som Lou og John Cusack som Adam i den amerikanske komedie "Hot Tub Time Machine" fra 2010.


Underholdningen er sikret den kommende weekend, når TV 2 disker op med hele to danske tv-premiere på to meget forskellige film.

Lørdag klokken 21.00 starter TV 2 med et herligt tilbageblik på 80’erne i science fiction-komedien ”Hot Tub Time Machine”.

Filmen handler om Adam (John Cusack) og to af hans gamle venner, som savner noget sjov og derfor tager på skitur til Kodiak Valley, hvor de gav den gas, dengang de var teenagere - i 80’erne.

Rejsen tilbage til deres ungdom tager pludselig en uventet konkret drejning, da et defekt boblebad bliver til en tidsmaskine, som sender dem fysisk tilbage til en heftig nat i 1986. Her må de genopleve hver eneste episode fra den vilde hyttetur, de var på dengang - med al dens sex, drugs og rock 'n roll, som det indebar.

Problemet med tidsrejsen er, at hvis de kommer til at gøre noget anderledes denne gang, får de forandret deres fremtid - for altid!

Michael Stuhlberg som Larry Gopnik i Coen-brødrenes "A Serious Man" fra 2009.

A Serious Man
Søndag på TV 2 fortsætter den gode underholdning med dansk tv-premiere på Coen-brødrenes bittersøde komediedrama ”A Serious Man”.

Filmen handler om fysiklæreren Larry Gopnik (Michael Stuhlbarg), der i sommeren 1967 leder efter svar og klarhed i en verden i heftig omvæltning. Hans liv falder totalt fra hinanden, da hans kone Judith pludselig fortæller ham, at hun agter at forlade ham. Hun er blevet forelsket i en af Larrys bekendte, den slibrige Sy Ableman (Fred Melamed), der for hende virker som en bedre partner end den passive Larry.

For at finde fodfæste i sine mange problemer søger Larry hjælp hos tre forskellige rabbinere, der kommer med forskellige mystiske løsningsforslag. Han vil gerne være en ordentlig, seriøs mand, men det er ikke så nemt.

”A Serious Man” er skrevet og instrueret af de Oscar-vindende Coen-brødre, der også har lavet film som "Fargo", "Big Lebowski" og den firedobbelte Oscar-vinder "No Country for Old Men", og man fornemmer tydeligt, at der er noget på spil for brødrene i denne film, der handler om store ting som religion, tro og ansvarlighed over for familien.

-------------------------------------------------------------

”Hot Tub Time Machine” på TV 2 lørdag 7. juli klokken 21.00.

”A Serious Man” på TV 2 søndag 8. juli klokken 23.15.

 

 

 

Læs flere nyheder

Seneste nyt

Anna (Molly Egelind).
03. juli 2020

TV 2-sommeren står (også) i fiktionens tegn

Link til TV 2-sommeren står (også) i fiktionens tegn
André Babikian som Flemming Torp, Laura Drasbæk som Marianne Sommerdahl og Peter Mygind som Dan Sommerdahl.
03. juli 2020

'Sommerdahl' er tilbage i Helsingør

Link til 'Sommerdahl' er tilbage i Helsingør
03. juli 2020

YouSee-kunder kan nu vælge TV 2 PLAY i Bland Selv

Link til YouSee-kunder kan nu vælge TV 2 PLAY i Bland Selv

Billede {0} af {1}