Syv nye store musiknavne klar til ”Toppen af poppen”

Rockmama Sanne Salomonsen og den unge hitmager Mads Langer er to af i alt syv store danske musiknavne, som lørdag 14. april sætter kursen mod Mallorca, hvor optagelserne til en ny sæson af ”Toppen af poppen” finder sted.

Årets deltagere i "Toppen af poppen" på Mallorca. Fra venstre ses Mads Langer, Nabiha, Dicte, Marc Johnson, Peter Belli, Sanne Salomonsen og Kasper Winding. (Foto: Per Janus Strange / TV 2)


Sangerinden Dicte, soulsangerinden Nabiha, rockmamaen Sanne Salomonsen, singer-songwriteren Mads Langer, rapperen Marc Johnson, sangeren Peter Belli samt komponisten og musikeren Kasper Winding drager lørdag mod varmere himmelstrøg.

Nogle står ved starten af karrieren, mens andre har flere årtiers erfaring fra den danske musikscene bag sig. I godt 14 dage skal de dele tag, måltider, oplevelser og ikke mindst musikalske gaver med hinanden. Forud for rejsen har de alle valgt ét af hver af de andre musikeres største hit, som de under opholdet skal overraske hinanden med i nyfortolkninger.

TV 2s underholdningschef Gitte Madsen. (Foto: TV 2)

Det er tredje gang, TV 2 sætter topnavne på den danske musikscene stævne i forbindelse med ”Toppen af poppen”.

Underholdningschef Gitte Madsen glæder sig:

- Det er fantastisk, at formatet har vist sin styrke i en grad, der gør, at vi nu for tredje gang kan samle et drømmehold af musikere og sangere. Holdet har en enorm spændvidde både i erfaring og genre og er flotte repræsentanter for den danske musikscene gennem de sidste 50 år – fra evergreens til det nyeste nye, siger Gitte Madsen.


”Toppen af poppen” har premiere til efteråret på TV 2.

 

 

 

Læs flere nyheder

Seneste nyt

30. juli 2020

Bent Fabricius-Bjerre – et liv omkring et flygel

Link til Bent Fabricius-Bjerre – et liv omkring et flygel
29. juli 2020

'Bent Fabricius-Bjerre - Det sidste ord' på TV 2

Link til 'Bent Fabricius-Bjerre - Det sidste ord' på TV 2
28. juli 2020

TV 2 viser den samlede dokumentar 'Plejehjemmene bag facaden'

Link til TV 2 viser den samlede dokumentar 'Plejehjemmene bag facaden'

Billede {0} af {1}