Kom i ”Skriftestolen” på TV 2

Julie Zangenberg, Bubber og andre kendisser giver danskerne gode råd om livets små og store dilemmaer.


Fra torsdag 1. marts kl. 22.30 sætter en række danske kendisser sig klar ved skriftestolen for at hjælpe danskere, der tumler med et dilemma. I ti nye programmer på TV 2 søger helt almindelige danskere råd hos de kendte.

Hverdagens små og store problemstillinger bliver vendt og drejet af blandt andre politikeren Johanne Schmidt-Nielsen, skuespilleren Julie Zangenberg og musikeren Nikolaj Koppel, som - kun bevæbnet med deres kontante holdninger, indlevelsesevne og levende humor - prøver at hjælpe folk med spørgsmål som eksempelvis:

”Ved et uheld har jeg hørt, at min venindes fyr er hende utro. Skal jeg fortælle det til hende eller blande mig udenom?”, ”Min mand vil forære mig et par nye bryster – skal jeg sige ja eller nej?”, ”Jeg har en halvsøster, som ikke kender til mig. Skal jeg kontakte hende?”

De kendte rådgivere ved aldrig, hvilke dilemmaer der venter dem, og omvendt ved de forbipasserende heller aldrig, om de får det råd, de håber på, eller en kærlig opsang. Men et er sikkert: Vi kommer temmelig tæt på de kendte og bliver klogere på, hvad danskerne går og roder med. De kendte befinder sig i et uhøjtideligt open-air studie opstillet centralt i ud¬valgte danske storbyer.

- "Skriftestolen" kan noget, andre lignende programmer ikke kan, da det møder folk og deres problemer i øjenhøjde i den virkelige verden. Det fungerer faktisk fantastisk godt, og gjorde det spændende at være med til” fortæller Felix Schmidt om sin nye rådgiverrolle.

Blandt de kendte dilemma-knusere er Felix Schmidt, Johanne Schmidt-Nielsen, Julie Zangenberg, Nikolaj Koppel, Bubber, Laura Drasbæk, Sofie Lassen-Kahlke, Claus Elming, Brian Mørk, Søs Fenger, Mikkel Herforth, Lisbeth Østergaard og flere andre.

Læs flere nyheder

Seneste nyt

30. juli 2020

Bent Fabricius-Bjerre – et liv omkring et flygel

Link til Bent Fabricius-Bjerre – et liv omkring et flygel
29. juli 2020

'Bent Fabricius-Bjerre - Det sidste ord' på TV 2

Link til 'Bent Fabricius-Bjerre - Det sidste ord' på TV 2
28. juli 2020

TV 2 viser den samlede dokumentar 'Plejehjemmene bag facaden'

Link til TV 2 viser den samlede dokumentar 'Plejehjemmene bag facaden'

Billede {0} af {1}